Senki ne vállaljon extra kockázatot

Miszlai Sándor tanácsai az Udvari pályához

Vásárlás közben sikerült elérnünk telefonon Miszlai Sándort, aki az utóbbi hónapokban mutatott meggyőző játékával kivívta, hogy a Monarchia Kupán ott lehessen a szenior válogatott bruttó csapatában. Nem titok, hogy Udvari az egyik legnehezebb a hazai helyszínek közül, éppen ezért klubtagként Miszlai tapasztalata értékes pluszt jelent az egész válogatott számára.

Milyen érzés a válogatott tagjának lenni?

Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy részese lehetek ennek a csapatnak. Az elmúlt időszakban elért teljesítményem győzte meg a kapitányt, hogy helyem van a válogatottban, az pedig plusz előnyt jelentett, hogy Balatonudvariban játszom, így a tapasztalatommal és a tanácsaimmal is segíthetem a közös munkát. Hatalmas megtiszteltetés, hogy szombaton a szövetségi kapitánytól Jakobi Lászlótól átvehettem a válogatott zakót.

A Balatonudvari klub tagjaként mit gondol a pályáról? Milyen tanácsot adnia csapattársainak?

Azt mondanám ne vállaljanak extra rizikót. Biztonsági játékra rendezkedjenek be, ha a green közelébe kerülnek inkább több ütésből oldják meg a szituációkat. Ne kockáztassanak, hiszen az esőzések miatt a raf valószínűleg magas lesz. Bár keddre már jó időt mondanak, az esőzések miatt Udvariban nehéz körülmények várnak ránk. A bunkerjátékot is jobb, ha kihagyja az ember.

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés