Hatvári nyerte a Budai Golf Kupát

Harc a ranglista pontokért

Augusztus 20-án igazi maratoni golfversenynapunk volt, az ország több helyszínén is kipróbálhatták magukat játékosaink. A tatai Old Lake Golf Clubban az István-nap környékén hagyományosan megrendezett Budai Golf Kupa került terítékre, ahol golfozóink értékes ranglista pontok reményében állhattak elütőhöz. Tekintettel az augusztus 20-i munkaszüneti napra, szép számmal jelentek meg a versenyen, amelynek startlistája 93 fősre duzzadt.

 

 

Nem indult jól a verseny Hatvári Árpád számára, aki a négyes szakaszon négy ütéssel a par fölött teljesített, és bár két birdie-t is ütött, emellett még két bogey is becsúszott, ami azt jelentette, hogy +4-gyel futhatott neki a második kilencnek. Ezt azonban a mezőnyből a legjobban teljesítette játékosunk, aki két birdie-vel kezdte az első két lyukon, végül -1-gyel teljestíette a második kilencet,  összességében pedig +3-mal végzett, ami a bruttó kategória első helyét, értékes ranglista pontokat és hcp javítást (6,4) is hozott Hatvári számára.

 

Ami Hatvári üldözőit illeti, Csányi Olivér az első kilencet még nagyon kiegyensúlyozottan, hiba nélkül teljesítette, és a jó forma úgy tűnt ki is tart a végéig, a 15-ös és 16-os lyukon azonban több hiba is becsúszott, ami az ifjú játékos első helyébe került. Vele együttállásban végzett Meznerics Gergő (75 ütés), míg a harmadik helyet ifj. Csíki Péter szerezte meg (76 ütés), akinek Csányihoz hasonlóan nagyon jól sikerült az eleje, a második kilencen azonban jött két bogey és egy hárommal a par fölött teljesített 17. szakasz.

 

A nőknél a Nguyen Luu Lan Hoa szerezte meg a nettó kategória első helyét Vass Laura előtt, míg az idén először meghirdetett nettó szenior női kategória győztese Oroszné Vecsey Gabriella lett.

 

Eredmények:

Bruttó:
1. Hatvári Árpád
2. Csányi Olivér
3. Meznerics Gergely

Nettó Férfi A Hcp 0-18:
1. Hatvári Árpád
2. Farkas Péter
3. Bozsaky Márk

Nettó Férfi B Hcp 18,5-36:
1. Bognár György
2. Molnár Mihály
3. Juhász András

Nettó Junior:
1. Vass Lajos
2. Fülöp Gergő
3. Valics Máté
Máté


Nettó Női:
1. Nguyen Luu Lan Hoa
2. Vass Laura
3. Turkovics Ilona


Nettó Senior Férfi:
1. Bozsaky János
2. Sándor Lajos
3. I. Nagy István

Nettó Seniornő:
1. Oroszné Vecsey Gabriella
2. Molnár Lászlóné
3. Dr. Lukács Margit 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés