Jó irányba halad az Imperial

Festői környezet, a szó nemes értelmében vett egyszerű, családias légkör és jó hangulatú versenyek – az Imperial lelkes csapata nagyon jó évet tudhat maga mögött, szinte végig telt házzal mentek versenyeik, erről számolt be nekünk Gschwendter Sonja.

 

Jól telik a nyár – árulta el nekünk Sonja –, idén több telt házas versenyen vagyunk túl, és sok az új látogató is. Első éve az Imperiálnak, amikor ennyi versenyere ki tudtuk tenni a „megtelt” táblát, végig átlag 50-60 emberrel. A klubházba már nem is egy, hanem 2-3 versennyel előre jelentkeznek be a vendégek. Úgyhogy nyugodt szívvel mondhatom, hogy jó irányba halad az Imperial. A szezon pedig még koránt sem ért véget! Hétvégén rendezzük meg az Imperial Klub Bajnokságot és az ezzel egybekötött Kristinus estet. Szeptember 3-án pedig mindenkit vár az egyik specialitásunk, a Motoros Golf Kupa.

 

Hogyhogy idén szeptemberre került ez a program?

Mindenképpen iskolaidőben szerettük volna megvalósítani, bár valóban tanév végén szokott lenni, idén azonban nem tudtuk nyár elejére tenni, így esett a választás a tanévkezdésre, amikor az egész család le tud jönni egy-két napra. A szokásos jó hangulatra és zenés mulatságra lehet számítani, grillezéssel egybekötve. Ősszel várjuk a ranglistát is szeptember végén, illetve októberben is rendezünk ranglista versenyt.

 

A mostani hétvégére kitekintve, mi várható a klubbajnokságon és a Kristinus esten?

Ez az est idén debütál, lesz borkóstoltatás Kristinus tolmácsolásában, és egy kis zene is. Bízunk benne, hogy ez a rendezvényünk is beilleszkedik majd az idei nyár telt házas eseményeinek sorába.

 

Mi a siker titka?

Egyértelműen betudható a Balaton közelségének, hogy aki leutazik hétvégére egy kicsit kikapcsolódni, meg tudja látogatni a pályát. Ehhez hozzájön, hogy a kezdők, akik még a szárnyukat próbálgatják új pályákra vágynak, új lehetőségeket keresnek. Az oktatóknak is forszírozni kellene játékosaikat, klubtagjaikat, hogyha van egy jó pálya a közelben, azt mindenképpen próbálják ki. Biztos hozzátartozik a sikerhez az is, hogy itt mindig jó hangulatú versenyekkel találkozhatnak a golfozók, finom ételek-italok várják őket. A mi filozófiánk az, hogy egyszerűen dolgozunk, de hatékonyan, nem vállalunk többet, mint amit teljesíteni tudunk, és hogy itt mindenki vendégként érezheti magát. Az apró gesztusok, azok, amelyeket a tagok díjaznak nálunk. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés