Ünnepi golfverseny

Augusztus 20-án Budai Golf Kupa várja a golfozókat Tatán

Idén augusztus 20-án, immár 18. alkalommal kerül megrendezésre az István-nap környéki Budai Golf Kupa, a Budai Golf Club és a tatai Old Lake Golf Club közös rendezésű ranglista versenye. Az őszi szezonnyitónak is beillő egy napos megmérettetés a hagyományokhoz hűen 18 szakaszon, Stableford formában zajlik, amely a játék kezdetekor indulócsomaggal, a befejeztével pedig pazar ebéddel várja a versenyzőket.



Ahogy a Budai Golf Kupától már megszokhattuk, számos kategóriában indulhatnak a versenyzők, idén azonban újoncot is avathatunk, hiszen először szerepel senior női kategória is a programban. A résztvevők az elért bruttó eredményük alapján országos ranglista pontokat szerezhetnek női, férfi senior és női, férfi junior kategóriákban.



Mindenkit nagy szeretettel várunk, és reméljük, hogy a szünnap sokakat fölbátorít arra, hogy kipróbálják magukat a versenyen.” – mondta Bábos Réka, az Old Lake Golf Club igazgatónője. – „A pálya kiváló állapotban van, a greenek gyorsak, reméljük az időjárás is alkalmas lesz, és a péntek déli határidőig minél többen jelentkeznek majd.

 

VERSENYKIÍRÁS ITT

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés