Tomi megrázta magát, Simmes mínuszt játszott

 

Véget ért Liberecben a megszakítással, esővel és széllel tarkított Czech PGA Tour 8. állomása, ahol öt profi válogatott golfozónkért, valamint korábbi magyar bajnokunkért Simmes Alexanderért, és Buna Edvinért szoríthattunk.  

A magyar küldöttség legeredményesebb tagja Lugosi Tamás lett, aki jócskán megjavította első napi 77-es eredményét és a második körben játszott 73 ütésének köszönhetően a T 10. pozícióban zárt. Palanszki Benjamin megismételte első napi score-ját (76, 76), így két ütés hátrányban Lugositól a T 13. helyen végzett. Hahn Roland (79, 76) is javítani tudott score-ján a második napon és kiegyensúlyozottabb játékának, valamint 2 bidie-jének köszönhetően - amivel adós volt az első körben - a 21. pozícióban zárt. Lugosi Balázs, Palanszkihoz hasonlóan lemásolta első napi teljesítményét és két 78-as körével a T 22. helyen végzett. Válogatottunk ötödik tagja Petkovics Bálint, ma nem állt elütőre.

A magyar profi válogatott mellett, Simmes Alexander és Buna Edvin sikeréért szoríthattunk, akik amatőrként próbálták felvenni a kesztyűt a profi mezőnyben. Alex profi ambícióinak megfelelően -2-es score-t játszott a második napon, így összesített +2-es eredményével a dobogótól mindössze néhány ütéssel lemaradva a T 6. helyen végzett.  Buna Edvin is minden dicséretet megérdemel, hiszen egy profi mezőnyben, nem túl ideális körülmények között, 10 ütést javított első napi körén. Az összesített tabellán a 36. helyen zárta a kétnapos tornát.

EREDMÉNYEK ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés