Kezdődhet a 38. Magyar Open

Sarlós Tibor: „Udvari készen áll!”

A hétvégén a Royal Balaton Golf Club ad otthont a 38. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság küzdelmeinek. Minden bizonnyal parázs csatákat és rendkívüli izgalmakat tartogatnak számunkra, ugyanis a külföldiek feltehetően jelentős játékerőt képviselnek majd a háromnapos tornán. Ebből az alkalomból kerestük fel Sarlós Tibort, a klub elnökét.

„Ha hinni lehet a meteorológusoknak, nyári meleg lesz, így a balatonudvari pálya dimbes-dombos lankáival megspékelve most is gondoskodni fog arról, hogy a fizikailag és mentálisan is legjobb formában lévő játékos hódítsa el a címet.  A pálya a körülményekhez képest jó állapotban van és töretlenül dolgozunk azon, hogy - nyílt bajnokság lévén - nemzetközileg is kivívjuk az elismerést. A nagy melegre való tekintettel biztosítjuk majd a résztvevőknek a folyamatos folyadék utánpótlást.

A Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság mellett a Monarchia Kupa is a szemünk előtt lebeg. hiszen szeniorjaink augusztus 22-25. között nálunk küzdenek meg a szomszédos országok válogatottjaival. Tavaly a nettó csapatunknak sikerült győznie és a reményteljes Szenior Európa Bajnokság után bízunk a hasonlóan kiemelkedő eredményben.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés