Hátbaveregetés a csapatnak

Máthé: „Maradt egy kis hiányérzet bennem”

A sikert elérő nettó csapat mókamesterével, Máthé Istvánnal volt alkalmunk egy pár szót váltani.  Most jól megérdemelt pihenését tölti, de a hétvégén újra ütőt ragad a Monarchia Kupának is otthon adó helyszínen Balatonudvariban, ahol augusztus 12-14. között a 38. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságot rendezik.

„Nagyon jól esett a norvégiai kaland. Az első két nap nem találtam a drive-om, de az utolsó körre meglett, bár igaz sokat nem segített, hiszen csupán egy ütéssel játszottam jobbat. Már az is eszembe jutott, hogy még egyet ütök pluszban, hogy ne rontsam el az eddigi sormintát (92, 92, 91) –nevet fel - De való igaz a legegyenletesebb teljesítményt én nyújtottam. Jó hangulatú verseny volt és jó érzés volt látni, hogy mindenki mennyire komolyan veszi. Ami egy picit frusztrál, hogy ha jobban játszom, akkor segíthettem volna a csapatot abban, hogy akár a győzelemért is harcolhattunk volna.

Nagyon örülök a harmadik helynek és jó érzés volt pódiumra állni, majd fogadni a gratulációkat. Örülök, hogy részese lehettem!

A pálya véleményem szerint nem volt túl nehéz, bár ezt embere válogatja. Számomra az olyan pályák, ahol látom magam előtt a faiwayt nem nehezek. Ebből a szempontból Balatonudavari nem könnyű pálya. Udvariban észnél kell lenni! Jobban szeretek magányos farkasként küzdeni a pályán, így caddy nélkül indulok hétvégén. Hazai pályán, a Monarchia Kupán természetesen a győzelem a cél. Így nem titkolom, és úgy gondolom a csapat sem, hogy célunk megvédeni a címet!” 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés