Németh Attila közleménye

A Hungarian Golf Magazin a közlemény helyességét sem vitatni, sem alátámasztani nem szeretné. Minden felelősség a nyilatkozat kibocsátóját terheli.

Több éven át elhúzódott bírósági per végén a Fővárosi Ítélőtábla 2015. júniusában jogerős döntést hozott, amelyben a felek pernyertességének és pervesztességének arányát 1/3-2/3 arányban állapította meg az alperesre, vagyis rám kedvezőbben. Ez azt jelenti, hogy a Magyar Golf Szövetség és az elnökségi tagok által kifogásolt megállapításaim meghatározó részét (három állításból kettőt ) a perben tényekkel, bizonyítékokkal támasztottam alá.

A bíróság szerint ugyanakkor nem sikerült maradéktalanul bebizonyítanom lenti állításomat, ezért a jelen közlemény megjelentetésére kötelezett, amit egy évvel ezelőtt már egyszer megtettem, de a Magyar Golf Szövetség nem találta a megjelenés tartalmát kielégítőnek, mivel véleményük szerint az a korábbi sérelmeimet is tartalmazta. Ennek megfelelően most ismételten intézkedtem a közlemény megjelenéséről az alábbiak szerint.

„Ezért ezúton bocsánatot kérek a Magyar Golf Szövetségtől, illetve Sugár András, dr. Bábos Réka, Fehér Tibor, Gágyor Gábor, Sarlós Tibor, dr. Tasi László, Varga Csaba, Závodszky Zoltán 2010. évi elnökségi tagoktól, amiért a www.golfnews.hu internetes portálon 2010. szeptember 14. napján a - Miért beteg a magyar golf? - című cikkben valótlanul állítottam, miszerint "ha a szövetségbe valaki behoz egy szponzort, az elnökségi tagoknak rögtön azon jár az eszük, hogyan tudnának abból maguknak levenni erre-arra".

Németh Attila

Az előzmények ITT olvashatóak Németh Attila tollából


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés