A szövetségi kapitány értékel:

 „A siker mindenkié!”

Ahhoz, hogy sikeres Szenior Európa Bajnokságon vagyunk túl, nem fér kétség. Nettó csapatunk révén dobogóra állhattunk Norvégiában, valamint bruttó csapatunk is eredményes volt, így az évek óta hőn áhított előrelépés végre a helyezésekben is megmutatkozott a pályán.

Az elért eredmény, tudatos felkészülés gyümölcse és egy hosszú út első mérföldköve lehet a szenior golfozók életében. Jakobi László, a csapat szövetségi kapitánya értékel:

„Nagyszerűen felkészült csapattal utaztunk ki az Európa Bajnokságra. Mindenki rendszeresen gyakorolt, nagyon sok versenyen indultunk a torna előtt. A hangulat is nagyon jó volt, mindenki szurkolt a másik jó játékáért is. A bruttó csapat játékosai átjöttek a versenyük végén és caddyztek a nettó csapat játékosainak. Az elnök már a 18-as greenen egy korsó sörrel várta az összes versenyzőt. Egyik csapatnál sem láttuk, hogy olyan hatalmas ovációval köszöntötték volna az utolsó ütést, mint a magyar csapatnál. Sok dicséretet kaptunk a tetszetős egyenruhánkért is.

Három mínuszos eredmény is született a második napon, melyek nagyon kellettek a dobogós helyezéshez: Malatyinszki Tamás -3, Nagy István és Tóth János -1. Meg kell jegyeznem, a bruttó csapat játékosai közül nettóban többen is egészen kiváló eredményt értek volna el, Takács János +1-gyel, Koplányi +2-vel végzett a három nap után, amivel az aranyérmet is könnyen megnyerhettük volna.

Takács János az első napon bruttó 77-et játszott, mellyel a hihetetlen 5. helyen állt a fantasztikusan erős mezőnyben. Koplányi Tibor 81-es és 82-es eredményei is nagyszerűek. Sajnos nem indulhatott mindenki a nettó kategóriában. Mindenestre leszögezhetjük, ez a hihetetlen siker mind a 12 játékos és az elnök sikere is. Ezért sorolom fel mindenkinek a nevét, akkor is, ha csak az első 6 állhatott fel a dobogóra:

Nettó csapat: Nagy István, Malatyinszki Tamás, Tóth János, Máthé István, Dietrich Gábor és Jakobi László, bruttó csapat: Kovács Titusz, Takács János, Koplányi Tibor, Gratzl Ferenc, Bábos János és Darázs Attila. Elnök: Dietrich Gábor. Azt hiszem, jó úton járunk és jövőre is szeretnénk Lengyelországban jó eredményt elérni.”

NETTÓ EREDMÉNYEK ITT

BRUTTÓ EREDMÉNYEK ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés