Bozsaky nyerte a szeles ranglistát

A hétvége szombatján harmadik fordulójához érkezett a már jól ismert és kedvelt Balaton Golf Kupa versenysorozat, amely ranglista megmérettetés is volt egyben. Az esemény főpróbának is beillet, hiszen kevesebb, mint egy hét múlva már a 38. Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság mezőnye lepi el a pályát.

Szombaton egy hidegfront vonult át hazánkfelett, amelyet golfozóink is megéreztek, hiszen a feltámadó szél megnehezítette a játékot, ami a score-okon is visszaköszönt.

A körülményekhez leginkább Bozsaky Márk és Kötél Bence alkalmazkodott. Mindketten 86 ütésből teljesítették a par 72-es pályát dr. Bohács Zsoltot (78) és Meznerics Gergelyt (78) megelőzve.  

A ranglista verseny legjobb női versenyzője Batta Krisztina (90) lett, hiszen a nők között a nettő győzelemnek is örülhetett. Hatodik helyen Kötél Balázs végzett, míg Dr. Horváth Péter, Baldauf László, Zilahy Csaba triója 19 bruttó stableford ponttal zártak. A szeniorok között bruttó sorrendben a legjobb férfi golfozó, Miszlai Sándor lett a 10. helyen, míg a legjobb szenior nőként Wieser-Takács Zsuzsa zárt.

Díjazottak

Bruttó I.:Bozsaky Márk

Nettó Férfi I-II-III.:I. Nagy Csaba (31), Molnár Mihály (31), Kötél Balázs (29)

Nettó Junior I.:Kötél Bence (26)

Nettó Női I-II.:Batta Krisztina (27), Sándor Virág (19)

Nettó Szenior férfi I-II-III.:Saághy Pál (32), Szálasi Rudolf (31), Miszlai Sándor (28)

Nettó Szenior Női I-II-III.:Wieser-Takács Zsuzsa (31), Zsadányi Ildikó (25), Páll Elisabeth (19)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés