Döcög az eleje, repít a vége

Csilla ötödször is a legjobbak között!

Lajta-Rózsa Csilla sikerrel vette az első akadályt, hiszen par fölött 3 ütéssel jutott a LETAS svédországi fordulójában, - a Norrporten Ladies Open-en - a legjobbak közé. Csillának, a nyitó körhöz hasonlóan, meggyűlt a baja a pálya első felével (+3), majd a hátsó kilencen -1-es score-ral örvendeztette meg saját magát és szurkolóit. Csicsi továbbra is nagy versenyt vív flight-társával, a spanyol Gonzalez Garcia Carolinával, akivel együttállásban a T 19. helyen állnak. Kíváncsian várjuk, mire mennek egymással a záró napon és vajon a kettejük közötti rivalizálás, hányadik helyre hozza fel őket a tabellán. Másik flight-társuk, Thomson Michele összesített +11-es score-ral búcsúzott a tornától.

Első számú magyar profi golfozónőnknek hat indulásából ez volt az ötödik CUT-olása a szezonban, így ezen a téren kiemelkedő mutatóval rendelkezik a mezőny többi tagjához képest is. Például spanyol fligth- társa hiába nyert idén már fordulót, versenyeinek felén tudta csak beverekednie magát az utolsó körbe. Csicsi tehát hozza a tőle elvárt stabil mutatót, ennek is köszönhető, hogy a LETAS ranglistáján egyre feljebb kapaszkodik. A forduló előtt az 5. helyen állt ezen a listán.

A mezőny igen szoros a pénteki finálé előtt és egy par alatti körrel Csicsi a Top 10-be is bekerülhet.

A Hungarian Golf Magazin régi jó szokásához híven megszólalta Csillát a második nap után is:

„Két 3 putt-al kezdtem a 2. és a 3.-on és ez egy kicsit megrendített, de sikerült összeszednem magam és túllépni a hibáimon. Utána jó par putt-ot begurítottam. Holnap új nap és új kör szóval ezt a kis hullámvasutat is magam mögött tudom és tovább lépek a holnap felé.”

Eredmények ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés