E heti beharangozó

Versenyek és eredmények egy helyen

Összegyűjtöttük, milyen versenyek várhatóak a héten és hol tudjuk követni az eredményeket. Hát unatkozni nem fogunk! Szinte már megszámlálhatatlan nemzetközi, illetve hazai eseményt rendeznek augusztus első hetében.

 

MMBF Profi Golf Országos Bajnokság

Hétfő-kedd:A hét elején, augusztus 1-én és 2.-án rendezik Zalacsányban a MMBF Profi Golf Országos Bajnokságát, ahol természetesen rajthoz állnak a magyar profi válogatott tagjai is, akik jelenleg a mezőny legjobbjai, és nagy valószínűséggel közöttük dől el a bajnoki cím sorsa. A verseny összedíjazása 1 millió forint, amelyen az első nyolc helyen végző golfozó osztozik. (Eredmények ITT)

 

XXXV. ESGA Szenior Golfbajnokság és Kupa

kedd-szombat:Az Európai Szenior Golfozók Társaságainak Uniójába /ESGA/ tömörült országok golfozóinak idei kontinensviadalát 23 nemzet 262 versenyzője részére Norvégia rendezi Sandefjordban (augusztus 1-4.), köztük a magyar senior válogatott bruttó és nettó nemzeti válogatottal. (Eredmények ITT)

 

Lajtai-Rózsa Csilla – LETAS

Szerda-péntek: lázasan meredhetünk a monitorokra Lajtai-Rózsa Csilla miatt is, hiszen Magyarország első számú profi golfozónője, a LETAS svédországi fordulója után ragad újra ütőt. (Eredmények ITT)

 

Szlovák Junior Nyílt Bajnokság

Szerda-péntek: Augusztus 3. és 5. között rendezik meg a Szlovák Junior Nyílt Bajnokságot, ahol lány és fú válogatottunk is részt vesz:

lányok:Briglovics Boróka (U18 + U21), Czernecki Laura (U16), Paál Julianna (U18 + U21, Szemerey Lili (U18 + U21, Tóth Maya Napsugár (U16). 

fiúk: Csiki Péter (U18), Greff Bálint (U16), Holló Zsombor (U16), Rózsa Daniel (U16), Rózsa Dávid (U18), Závaczki Bálint(U16)

 

World Championship 2016 – Somogyi Bence

Csütörtök-szombat:Amíg fiataljaink Európában küzdenek a különböző nemzeti bajnokságokban, addig másik földrészen Somogyi Bence képviseli a magyar színeket a US. KIDS világbajnokságon.(Eredmények ITT)

 

Ranglista megmérettetés Udvariban

Szombat:A hétvégén harmadik fordulójához érkezik a már jól ismert és kedvelt Balaton Golf Kupa versenysorozat, melynek időpontja 2016. július 16.! A verseny különlegessége, hogy ranglista megmérettetés is egyben, így biztosra vehetjük, hogy a golfozók színe-java képviselteti magát a jól előkészített balatonudvari par 72-es pályán. Jelentkezni egészen péntek 12- óráig az alábbi elérhetőségeken tud:

Tel: +36 87 549 200

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vagy a Royal Balaton Golf & Yacht Club recepcióján

 

Szombat: Challenge Tour IV. forduló

 

Szombat: Magyar Örökség Kupa

Most szombaton rendezik meg az idei Magyar Örökség Kupát. A sorozat még 1987-ben kezdődött, Dr. Gáti Ferenc, a Kék Duna Golf Club elnöke (később a Magyar Golf Szövetség alapító elnöke) közbenjárására. Ezt az örökös vándordíjat PAUL PULITZER a Hungarian Heritage Review tulajdonos-főszerkesztője, a Rákóczi Alapítvány elnöke alapította. A vándorkupát minden évben a versenyen legjobban teljesítető (brutto I.) játékos viheti magával egy évre. A versenyt stableford játékformában játsszák, így akár 5 kategóriában is értékelhetőek az eredmények.

 

Vasárnap: Sunset Golf Tour 2016 IV.fordulója

A verseny helye és ideje: St. Lőrinc Golf Club, 1238. Budapest XXIII. Szentlőrinci út 19-21. A Sunset Golf Tour IV. fordulójának napja és időpontja: 2016.08.07. vasárnap 14:00 óra.

A verseny indítása: A St. Lőrinc Golf Club 9 szakaszos par 36-os pályáján, standard elütőkről, 14:00 órától, shot-gun indítással, maximum 4 fős flight-okban (Kérjük a versenyzőket, hogy az indításuk előtt legkésőbb fél órával jelentkezzenek a recepción) Résztvevők: Versenyre jogosult minden amatőr golfjátékos, 0-54 HCP-ig kategória besorolás alapján. Amennyiben valaki nem rendelkezik hendikep-igazolással, csak a „C”kategóriában indulhat 37-es hendikeppel. A verseny egy 8 fordulós sorozat negyedik állomása.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés