Szoros eredmény a nyitányon

Hahn és Szigeti a mezőny élén, nyomukban Brúderrel

A tanítványok után, most a mestereken, a példaképeken van a sor. Immáron tizedik alkalommal kezdődött el a MMBF-Profi Golf Országos Bajnoksága, amelynek ezúttal a Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott 18 szakaszos Zala Springs pálya ad otthont. A verseny összedíjazása 1 millió forint, amelyen az első nyolc helyen végző golfozó osztozik. A 21 főből álló mezőnyt, a profi oktatók (teaching pro-k) és a profi versenyzők (playing prok) alkotják, akik megküzdenek a legjobb helyekért.

 

(kép: PGA of Hungary Facebook)

Az első nap után Hahn Roland és Szigeti Csaba együttállásban vannak a mezőny élén 74-et ütve, míg mögöttük a Brúder Balázs (75) következik, akit Lugosi Balázs (77), valamint Petkovics Bálint (77)duója követ a negyedik helyen. A fő esélyesek közül még Lugosi Tamás (78) a hatodik lett, míg a címvédő Palanszki Benjámin 81 ütéssel a 10. eredményt játszotta az első napon. Közéjük Fehér Zsolt (79) és Wilheim István (79) furakodott be együttállásban a hetedik helyen, míg a kilencedik pozícióban Herr Tamás (80) végzett.

Top 10-en kívül is a mezőny igen szoros. Tóbiás Zsolt 83, Jakobi András 84, míg a mezőny egyetlen női tagja Scridon Laura, a 13. helyen végzett 85-tel.

További eredményeket és érdekességeket ITT tekinthetik meg

Holnap jön a második versenynap, ami szintén online nyomon követhető lesz a CASON által fejlesztett megoldással.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés