A történelem ismétli önmagát

Greff Bálint továbbra is az élmezőnyben

Folytatódott a 2016-os Young Masters, az európai kontinens egyik legrangosabb fiú és lány csapatbajnokságának második stroke play köre a svájci Golf Club du Domaine Imperialban.

A viharszünet ezúttal sem maradt el és 3 óra 40 perc kényszerpihenő után folytatódhatott a küzdelem. Sajnos az égzengés és az eső ezúttal is játék közben érte golfozóinkat, ami hatással volt eredményeikre. A férfi mezőny teljesen, míg a nőknél többen nem fejezték be a kört a csúszás miatt, így ők szombaton pótolják.

Bizakodva vártuk a pénteki játéknapot, hiszen a nehéz mezőny ellenére is meggyőzően kezdtünk Greff Bálint révén (T 7. hely) és a második napi 18 szakaszra fordulva bíztunk benne, hogy az extrém körülmények ellenére sikerül kihoznia a legjobbat magából.

A várakozásnak megfelelően a nap legjobb magyar játékosa ismételten Bálna lett, aki a 73-as első köre után 75-ös teljesítményre volt képes, amivel továbbra is ott van a közvetlen élmezőnyben a T 11. helyen összesített 148-as eredményével, mindösszesen 8 ütés hátrányban a versenyben vezetőtől és hat ütésre a dobogótól.

Závaczki Bálint a második napon némileg rontott első napi eredményén, 82-t játszott, így a T 43. helyről várhatja a torna zárónapját.

Az 55 fős női mezőnyben Tóth Maya Napsugár (166: 88, 78) helyreállította lelkivilágát és a nehéz körülmények ellenére nyitónapi score-ját alaposan megjavítva előre lépet a tabellán. Czernecki Laura egy az egyben lemásolta első napi teljesítményét, hiszen ismételten 83 ütött, amivel azonos eredménnyel áll Mayával együtt.

A teljes EREDMÉNYSOR ITT

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés