Vu Fanny visszatér!

 

Örömhír, hogy korábbi kiváló junior válogatott golfozónőnk, Vu Fanny visszatér a hétvégi 56. Magyar Amatőr Bajnokság alkalmával, amelyet természetesen nagyon izgatottan vár. A nemrég 20. születésnapját ünneplő golfozónk örömmel nyilatkozott lapunknak a felkészülés izgalmairól és elvárásairól a bajnoksággal kapcsolatban, valamint azt is elárulta, hogy rendkívül motivált és jól érzi magát a bőrében! A kiegyensúlyozott és céltudatos lány, úgy érzi, biztos úton halad, hogy valóra váltsa álmait.

„Az elmúlt évben a tanulás játszotta a főszerepet és mindent megtettem azért, hogy a vágyálmom, a Budapesti Corvinus Egyetemre való bekerülés teljesüljön. Ez hétfőn kiderül!- nevet fel – Emellett már az elmúlt pár hónapban megfogalmazódott bennem a visszatérés gondolata ezért elkezdtem járni hetente háromszor edzésre Szigeti Csabihoz.

Természetesen éreztem az éves kihagyást, így gyakorlatilag, ha mindent nem is előröl, de újra fel kellett magam építeni: swing, rövid játék, hosszú játék, putt, pályastratégia. A versenyrutin hiányzik, hiszen tavaly ilyenkor versenyeztem utoljára. Ennek ellenére bizakodó vagyok, mert úgy érzem, hogy Csabival jó kezekben vagyok, aki szerint augusztus végére, szeptember elejére visszanyerem a régi formám. Reméljük igaza lesz! – nevet fel ismét!

Beszélgetésünk végén a célokat is megfogalmazta:

A terv az, hogy 15-ös átlag score-t játsszak. A legfőbb cél az, hogy élvezzem és visszarázódjak játékba. Szeretném, ha újra az életem részévé válna a golf, ha nem is annyira intenzíven, mint junior koromban, de ott legyen!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés