E heti beharangozó

Érdekesen alakultak a versenyek időpontjai

Összegyűjtöttük, milyen nagyobb versenyek várhatóak a héten. Meglepő, hogy a Young Masters-szel egy időben rendezik az 56. Magyar Bajnokságot, ami igen sajnálatos, hiszen így több, a végső győzelemre is esélyes játékost veszítünk. Tóth Maya Napsugár és Czernecki Laura a női mezőnyben, míg Greff Bálint és Závaczki Bálint a férfi mezőny tagjaként tehette volna izgalmasabbá a tornát.

A hét elején két Junior Tour fordulót is rendeznek. Hétfőn Zircre, majd szerdán Balatonudvariba látogatnak a fiatalok. Ez már a XI. fordulós sorozatnak a VIII., illetve IX. állomása lesz. Az utolsó állomásokat majd október 24-én és október 25-én tartják.

Ha Kedd, akkor Seiko Férfinap, ahol ezúttal is számos résztvevő várható. Ráadásul tiszteletét teszi a mai versenyen Michelisz Norbert, a WTCC sorozatban a Honda gyári csapatának autóversenyzője! A mostani kedden immár a 16. fordulója lesz Magyarország egyik leghíresebb és legkedveltebb sorozatának, amely hétről hétre megtölti a tatai pályát.

Csütörtöktől aztán megkezdődik az izgalom, hiszen a gyakorlónappal elindul a Magyar Bajnokság programja, hogy a hét végén a különböző korosztályok képviselői megküzdjenek a női és a férfi mezőnyben a magyar bajnoki címért. Az eredményeket az Eagle-n követhetik.

Az elmúlt hetekben mindig volt valamilyen nemzetközi verseny, amiről a hazai hírek között beszámolhattunk, ugyanis ezek a versenyek magyar részvétellel zajlottak. Most azonban egészen új szintre lépünk: Következik a Young Masters! Csütörtöktől szombatig rendezik az eseményt, amelynek a tavalyi évhez hasonlóan a svájci Golf Club du Domaine Imperial ad otthont.

A tavalyi évben a magyar színeket Tóth Maya Napsugár, Paál Julianna, Greff Bálint és Holló Zsombor képviselte, akik a 25. helyen zártak a nemzetek között. Kíváncsian várjuk, idén mire lehet képes a Tóth Maya Napsugár, Czernecki Laura, Závaczki Bálint, Greff Bálint nevével fémjelzett kvartett. Eredmények ITT

Szombaton ranglista versenyen vehetnek részt azok a golfozók, akik nem indulnak az idei Magyar Bajnokságon

Jelentkezésre július 22. péntek 14 óráig van lehetőség a Forest Hills recepcióján, illetve az alábbi elérhetőségeken:

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel: +36 88 573 312

 Versenykiírás ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés