Dupla-dobogó Észtországban

A legfiatalabb lett a magyar csapat legjobbja

Óriási küzdelmet hozott az Észt Junior Bajnokság zárónapja, ahol junior válogatottunk valamennyi tagja dobogós reménnyel szállt harcba. A helyzetet nem könnyítette, hogy a vasárnapi fináléra a szeles, esős idő is megérkezett a Balti-tenger partján elterülő White Beach Golf pályájára. Ám ez legkevésbé sem zavarta meg női játékosainkat - Jancsik Renátát és Szemerey Lilit-, akik egy ezüst és egy bronz pozícióval öregbítették a magyar golf hírnevét. Sőt Reni nem kis bravúrt végrehajtva egy karnyújtásnyira volt az U15-ös lány kategória bajnoki címétől, élete legjobb score-ját játszva. A népesebb fiú mezőnyben a Rózsa fivérek is sikeresen megállták a helyüket, ahol a nagy játékerőt képviselő finn delegációval kellett felvenniük a kesztyűt.

Dávid egyenletes teljesítményt nyújtva - megjátszva hcp-jét - együttállásban a 11. helyen végzett a legerősebb U18-as fiú kategóriában, míg öccsének Daninak, a remek rajtja után teljesítménye folyamatosan visszaesett, így meg kellett elégednie az U15-ös fiú kategória T 9. helyével.

A junior válogatott kalandjai hamarosan tovább folytatódnak, hiszen változatlan felállásban küzdenek július 15-17. között a Litván Junior Nyílt Bajnokságon.

A teljes Eredménysor ITT

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés