Jótékonyság 4.0

Július 2-án, a Rotary Jótékonysági golfverseny következik

Az Old Lake Golf Club a szezon legtöbb jótékonysági versenyt szervezett klubja címet biztosan magáénak tudhatja, ugyanis július 2-án, szombaton ezúttal főszponzoruk, a Rotary Club Budapest-Duna jóvoltából rendeznek golfversenyt. Bábos Réka klubigazgató interjút adott a Hungarian Golf Magazinnak, amelyből megtudtuk, hogy mi várható Tatán a közelgő hétvégén.

HG: Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Rotary Jótékonysági golfverseny...

BR:Hagyománynak mondható, hogy a Rotary Club Budapest-Duna és az Old Lake Golf Club közösen szerveznek jótékonysági eseményt, nagyon örülünk, hogy idén is lehetőségünk nyílt otthont adni a rendezvénynek. A jótékonyság részét képezi egyrészt a pénzösszeg, ami a nevezési díjakból származik, másrészt pedig a Szt. Erzsébet Otthon lakóit látjuk vendégül a klubban, akiknek például kezdő golfoktatással is kedveskedünk. Ezen kívül további szponzorok támogatásában is részesül a Rotary Golfverseny.

HG: Várhatóak újítások a versenyt illetően?

BR:A korábbiakhoz hasonlóan idén is stableford versenyt hirdettünk, ahol az abszolút első helyezettet illetve kategóriánként három helyezést díjazunk. A nevezési díj az induláskor átvehető snack csomagot és egy büféebédet is tartalmaz, amelyet a verseny után, jó hangulatban, együtt fogunk elfogyasztani.

HG: Milyen díjak várhatóak?

BR:Minden Rotary versenyen egyedi és különleges díjakat adunk át, a szó nem éppen hagyományosan vett értelmében. A jótékonysági rendezvény keretében az otthon lakói valóban kivételes, kézzel készített díjai kerülnek kiosztásra. 

A VERSENYKIÍRÁS ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés