Stílusok csatája a Match Play Bajnokság döntőjében

Izgalmas fináléknak nézünk elébe

A Magyar Nyílt Match Play Bajnokság második napján a 2x16 fős férfimezőnyre kettő, míg a 11 fős női mezőnyre egy ütközet várt. A szombati nap végén kiderült, kik néznek farkasszemet az V. Match Play Bajnoki címért.

Délelőtt minden figyelem a férfiak küzdelmeire irányult, melyek végén az O'Sullivan, Greff Bálint, Holló Zsombor és Zilahy Csaba négyes örülhetett, ők kerültek be a Match Play bajnokság délutáni elődöntőjébe. Egy finom étel elfogyasztása és egy kis szusszanás után délután 14:00-kor folytatódott a program a 3. fordulóval. 

Az eddig végig magabiztos O'Sullivan Greff Bálinttal csapott össze az első elütőn. Az ifjú titán azonban lendületes, inspiráló játékával felülkeredekett a tapasztalt játékoson, így Greff nagy formában várja a vasárnapi döntőt. Azonban nem néz egyszerű feladat elé, ellenfele ugyanis Zilahy Csaba lesz, aki az elődöntőbe jutásért Holló Zsomborral játszott és nyert szoros küzdelemben. Csaba igazi Match Play specialistának számít, a tornán pedig nagy skalpokat sikerült gyűjtenie. 

Izgatottan várhatjuk tehát a bajnokság utolsó felvonását, ahol két különböző stílus fog összecsapni egymással vasárnap 10 órától. A harmadik-negyedik helyért O'Sullivan és Holló Zsombor játszik majd. Érdemes lesz még odafigyelni a Ralph Müller és Csányi Olivér döntőnek is beillő párharcára. Bár Csányi nincs ott az élmezőnyben, végig nagyon jól játszott, remek ellenfelek ellen bizonyította tudását, azonban pénteken szoros küzdelemben alul maradt a döntőbe jutó Greff Bálinttal szemben.

Az összes férfi eredmény ide kattintva érhető el. 

 

A nők mezőnyében a pénteki match play eredmények tükrében Vadkerti Adél, Tóth Maya Napsugár, Pracharova Olga és Morozova Sofia várhatta kiemelt helyről a szombati 14 órás kezdést. Az elődöntők izgalmas párharcokat hoztak, ahol legjobb formában lévő golfozónőink, Vadkerti Adél és Tóth Maya Napsugár jutottak a döntőbe. A győztes történelmet is írhat, hiszen a Match Play Bajnokságok történetében először avatnak női bajnokot. Várjuk a finálét!  

Az összes női eredmény ide kattintva érhető el. 

 

(táblázatok: http://oldlakegolf.com/index.php/hu/cimlap, borítókép: Facebook) 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés