Impozáns környezetben szoros küzdelem

Dr. Horváth Péter győzött

A szombati balatonudvari ranglista verseny után, a hét utolsó napján Zalacsányba látogatott a ranglista pontvadászok népes tábora, hogy a Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott, 18 szakaszos Zala Springs pályán újra egymásnak feszüljenek. A ranglista verseny egyben a Race to Zala Springs versenysorozat második fordulója is volt. A szikrázó napsütésben, nagy szélben és jó hangulatban zajló megmérettetés az impozáns létesítményben mindenkit levett a lábáról, így a siker ezúttal sem maradt el Zalacsányban.

Már a reggeli kávé alkalmával mosolygós arcokat láthattunk, mindenki jól érezte magát a hangulatos klubház teraszán a kuriózumnak számító szökőkút közvetlen közelében, a festői szépségű pálya panorámájával kiegészülve. Így természetesen a magával ragadó helyszínen a selfik sem maradhattak el a játék előtt, közben és után.

A verseny nagyon szorosan alakult. A dobogósokat egy-egy ütés választotta el egymástól, így egy apró hiba is nagy jelentőséggel bírt. A késhegyre menő küzdelmet végül Dr. Horváth Péter nyerte (+7), a Zala Spings montenegrói versenyzője Stanic Matejelőtt (+7), míg a harmadik legjobb eredményt Dr. Bohács Zsolt (+8) szállította, Koller Györgyöt (+9) és a junior válogatott Rózsa Dávidot (+9) megelőzve. A hatodik helyen a zsirai golf club versenyzője Cirtina Radu végzett, akit Dibusz László követett azonos teljesítménnyel (+10), amivel a nap legjobb szenior golfozója lett. A bruttó rangsorban még a Top 10-be jutott Zilahy Csaba (+11), Bozsaky Márk (+12), valamint a Hatvári Árpád a 10. helyen. A nap legjobb női eredményét, akárcsak a balatonudvari ranglista versenyen, Turkovics Ica (+17) hozta. A Bruttó győztes mellett nettóban is díjazták az első három helyezettet.

Díjazottak:

Bruttó I.: Dr. Horváth Péter

Nettó stableford:

Nettó Férfi A I-II-III.: Koppány Krisztián (38), Cirtina Radu (38), Koller György (36)

Nettó Férfi B I-II-III.: Rócza Gábor (33), Dóka Ágoston (33), Molnár Mihály (30)

Nettó Junior I-II-III.: Stanic Matej (36), Vaszkó Eszter (34), Rózsa Dávid (31)

Nettó Női I-II-III.: Gyenes Anikó (41), Turkovics Ilona (35), Kovácsné Földesi Katalin (34)

Nettó Szenior I-II-III.: Hajek Heinz (33), Máthé István (32), Gulyás Gyula (31)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés