Kicsúszott a kezünkből

„Nem voltam ma 100 %-os és a szerencse sem állt mellém”

Lajtai-Rózsa Csillának nem sikerült folytatnia a tündérmesét Svájcban, hiszen az első kétnapi mesébe illő eredményei után a szombati napon nem jött ki lépés. Ennek némiképp ellentmond az a tény, hogy többszörös magyar bajnokunk remekül kezdett, hiszen már rögtön az első szakaszon birdie-vel mutatkozott be flight társainak, a versenyben vezető Carolina Gonzalez Gracia-nak és a második helyen álló Emma Spitz-nek.

 

Mégis mi történt az első szakasz után? Mint fentebb említettük Csicsi nagyszerűen kezdett és egészen az ötödik szakaszig -1-ben állt, majd a következő lyukon ütött dupla bogey-ja okán a mérleg nyelve már a par fölötti eredmény felé billent. A 8. szakaszon egy újabb bogey került fel a score kártyájára, ami azt jelentette, hogy +2-vel zárta az első kilencet. A 19 éves profi golfozónk érezhetően próbált visszakapaszkodni a pálya hátsó felén, de sajnos ez a szombati napon sikerült.  A 11. és a 14. szakasz között kisebb gödörbe került, ahonnan ugyan kimászott, de a hátralévő szakaszokon ütött par-jai már csak a +6-os score megtartására volt elegendőek. Ennek értelmében Csilla hármas együttállásban a 21. helyen zárt, összesítésben -1-gyel. Az élmezőny nagyon szorosan alakult egy-egy ütés választotta el a játékosokat a végelszámolásnál.

A versenyt Carolina Gonzalez Gracia nyerte, aki az utolsó napon 74-es körre volt képes, így -8 –as score-ral, egy ütéssel győzte le a nagyot hajrázó Christine Wolf-ot (-7) és Tonje Daffinrud-ot (-7). Emlékeztetőül, a pénteki nap után Csicsi is -7-ben állt.

Profi golfozónk magától értetődően nem volt jókedvű a szombati kör után:

Lajtai-Rózsa Csilla (68, 69, 78)

„Ma nem volt olyan könnyed a játék és nehéz is volt egyben tartani, mivel nem voltam jól. Az anyatermészet a hónap rossz napján bukkant fel és emiatt nehéz volt koncentrálni. Nem voltam tehát ma 100%os és sajnos a szerencse sem állt mellém. Ma sorra fordultak ki a putt-ok. Ennek ellenére próbálok a pozitívumokba kapaszkodni. Az első két napi játékom egy nagy lépés volt előre, hiszen könnyedén játszottam és ez sokat adott nekem.

Most még mérges vagyok, de készen állok a következő versenyre.

Köszönöm a rengeteg támogatást és szurkolást!

Ria Ria!”

Eredmények:

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés