BREAKING NEWS - Pénteki parádé Csicsitől

Csak három ütésre a győzelemtől

Lajtai-Rózsa Csilla ott folytatta, ahol csütörtökön abbahagyta, és egy újabb szenzációs körrel örvendeztette meg saját magát, illetve a magyar golfszerető közönséget. Már sokan az első napi eredménye hallatán (-4) is felkapták a fejüket, de az újabb par alatti köre (-3) ékes bizonyíték arra, hogy többszörös magyar bajnokunknál minden összeállt, ami hatalmas lelki erőről és mentális felkészültségről tesz tanúbizonyságot, valamint azt is bizonyítja, hogy caddy-jével Dan Maringer-rel kitűnő párost alkotnak.

Latjai-Rózsa Csilla valamivel fél 10 után kezdte meg a torna második napját a 10-es elütőről flight társaival, a svéd Johanna Bjork és az osztrák Ann-Kathrin Mier társaságában. Be kell vallanunk, hogy a második nap előtt kicsit féltettük Csicsit, mert nem tudtuk, hogy vajon az első napi zseniális -4-es köre okán ránehezedő nyomás mennyire hat majd ki második napi teljesítményére. Többszörös magyar bajnokunk mindenre és mindenkire rácáfolt. A pénteki napon is szenzációsan teljesített, és ha nincs az utolsó előtti szakaszon ütött dupla bogey-ja (8. szakasz), valószínűleg újabb egyéni rekordot könyvelhetett volna el.  

Pénteki -3-as score-jának köszönhetően összesítésben három ütésre megközelítette a versenyben vezető spanyol Carolina Gonzalez Garcia-t, aki -10-zel áll az élen, így holnap Csicsi a 30.000 euró összdíjazású ASGI Swiss Ladies Open tornagyőzelméért száll harcba az utolsó napon. Hajrá Csicsi!

 

Lajtai-Rózsa Csilla (68-69) T2

„Ma egy kicsit több par-t kellett megmenteni, de végig nyugodt tudtam maradni, bár sajnos becsúszott egy csúnya dupla egy lyukkal a vége előtt. Hogy hogyan? Kimaradt a putt a bogey-ért .

Közvetlenül a kör után még egy kicsit morci voltam, de ez már mind mögöttem van. Az ASGI jóvoltából fel lehetett iratkozni manikűrre, nah és mi nyugtat meg jobban, mint a szép körmök.
Holnap egy új nap jön és nem gondolok a győzelemre, csak mindig a következő ütésre!

 

Maradjatok velem!

Ria Ria!”
 

 

 

Eredmények:

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés