Sűrű nyara lesz Watsonnak

Bubba Watson az olimpián is indulna, de PGA Tour tornát sem hagyna ki

Vannak, akik számára nem jelent túl sokat az, hogy szeretett sportáguk hosszú évtizedek után végre visszakerült az őt megillető helyre és ismét része lett az olimpiai programnak. Bubba Watson nem tartozik közéjük, az amerikaiak kétszeres Major-bajnoka ki nem hagyná az olimpiát, de más tornát sem. Éppen ezért igen csak elfoglalt lesz idén nyáron.

Watson ugyanis el szeretne indulni a Travelers Championshipen is, amelyet tavaly playoff során nyert meg, ám míg legutóbb június végén került megrendezésre a torna, addig idén a sűrű versenynapatár miatt augusztus elejére tették a szervezők. Mindez azt jelenti, hogy Watson a PGA Championship és a riói olimpia golftornája között nem pihenéssel tölti majd a szabadidejét, sokkal inkább versenyzéssel, hiszen címvédőként ott kíván lenni a Travelers-tornán.

Watson jelenleg Jordan Spieth mögött a második helyen áll az amerikai olimpiai rangsorban, tehát az olimpiai indulása sem forog veszélyben.

"Mindenképpen ott szeretnék lenni Rióban. Szeretném képviselni az országomat és valószínűleg ez az utolsó lehetőségem erre. Nem leszek már én sem fiatalabb, négy év sok idő, ki tudja hol leszek a következő olimpiai ciklusban. Megtiszteltetés lenne, ha képviselhetném az amerikai színeket." - beszélt Rióról a 37 éves klasszis.

Egyetlen gond van csupán, a Travelers-en való indulása miatt az olimpiai megnyitóról lemarad vélhetőleg Watson, ám ha megnyeri a tornát, akkor biztosan nem bánkódik majd emiatt. 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés