Éles hajsza az élmezőnyben

Ralph Müller nyerte a Pannónia ranglista versenyét

Április 23-án, szombaton, a Pannonia Golf & Country Club-ban ranglista verseny várta a hazai pontvadászokat. Már a mérkőzés megkezdése előtt jó hangulatú és színvonalas megmérettetésre volt kilátás, amit mi sem bizonyított jobban, minthogy korábban már szinte valamennyi hely elkelt. A ranglista verseny, egyben a hat fordulóból álló Pannónia Challenge Tour első állomása is volt. Minden induló az Aegon és a Driving Experience jóvoltából ajándékcsomagot kapott, a verseny végén pedig 2 értékes nyereményt is kisorsoltak. A játék 18 szakaszon zajlott, Stableford formában, a bruttó mellett HCP alapján nettó férfi A, 18-as hendikapig és B, 18 fölött, illetve junior, női és senior kategóriában is díjazásra kerültek a dobogósok. Lássuk, milyen izgalmakat tartogatott számunkra a máriavölgyi Aegon-Drivex Ranglista Verseny.

A versenysorozat első etapja hatalmas harcot hozott az élmezőnyben. A Müller, Csíki, O'Sullivan, Rózsa Dávid, Dong Ming Wang ötös szinte fej-fej mellett haladt az első kilenc szakaszon, aztán jött a második kilenc...

A nap abszolút győztese, a bruttó kategória élén végző máriavölgyi specialista Ralph Müller volt, aki ihletett napot kifogva, egyenletes játékkal +1-gyel teljesítette a 18 szakaszt. Müller a bruttó győzelmen kívül HCP javításnak is örülhetett, hiszen a 4,7-es hendikepjét ezzel a szerepléssel sikerült 4,2-re módosítania A második helyen ifjabb Csiki Péter végzett, aki nem sokkal lemaradva Müllertől +4-gyel teljesítette a par 72-es pályát. A harmadik legjobb eredményt O`Sullivan érte el par fölött 5 ütéssel. Gearoid O`Sullivan kevésbé lehetett elégedett, ugyan az első kilencen hozta Müller számait, de rögtön a 10. lyukon rontott, egy dupla bogey-val, innen pedig hiába ütött két birdie-t a 14. és a 16. szakaszon, végül 77-tel zárt. Hasonló sorsra jutott a negyedik helyen végző Rózsa Dávid és az ötödik Dong Ming Wang is, mindketten 38 ütéssel teljesítették az első kilenc szakaszt, azonban a második „felvonásban” egyikük számára sem jött ki a lépés.

Díjazottak:

Bruttó I.: Ralph Müller

Nettó férfi A:

1. Bui Gia Thanh
2. Bui Thanh Phuong
3. Wei Hong Chun

Nettó férfi B:

1. Le Viet Hung
2. Kispataki Viktor
3. Huang Chen Song

Nettó junior:

1. Mutsy Péter
2. Horváth Erik
3. ifj.Csiki Péter

Nettó női:

1. Oravecz Orsolya
2. Turkovics Ilona
3. Erdei Éva

Nettó senior:

1. Tóth János
2. Csepregi Csegő
3. Csányi László 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés