Michael Jordan szerint Tiger Woods visszavonul

Woods állítólag Jordantől kért tanácsot

A Chicago Bulls legendás kosarasa, Michael Jordan szerint Tiger Woods szíve szerint már szívesen visszavonulna, csak nem tudja, hogy hogyan. Jordan azt is elmondta, hogy a 14-szeres Major-bajnok megkérdezte, hogy ő mikor és hogyan döntötte el, hogy befejezi, ám a legendás kosaras nem tudott megfelelő tanáccsal szolgálni.

Michael Jordan az ESPN-nek nyilatkozott arról, hogy Tiger Woods már nagyon közel áll a visszavonuláshoz, csak még nem tudja, hogy hogyan csinálja. Jordan legendásan jó barátságot ápol a 14-szeres Major-bajnokkal és pályafutásuk sok mindenben hasonlít egymáshoz. Ahogy Jordan, úgy Woods is mindent elért sportjában, mindkettőjüket a valaha volt legnagyobbnak tartják saját sportágukban, ugyanakkor Jordan pályafutása mentes volt a nagy sérülésektől, nem úgy Tigeré. Woods 2015 augusztusa óta nem indult versenyen, előtte is sokat hagyott ki. Az ok egy makacs hátsérülés, amely miatt eddig összesen háromszor volt kénytelen kés alá feküdni.

Jordan szerint Woods nem szeretne így visszavonulni, tervei szerint egy nagy torna megnyerése után intene búcsút szeretett sportágának. A nagy torna vélhetően egy Major amelyet a 2008-as US Open óta nem tudott nyerni.

A Chicago Bulls legendás kosárlabdázója szerint Woods már soha sem lesz olyan jó, mint volt, ám annyira szereti barátját, hogy ezt nem képes az orra alá dörgölni, ahogy a visszavonulásról sem szeretné meggyőzni. Pedig ha valaki, akkor Jordan pontosan tudja, hogy milyen visszavonulni, hiszen kétszer is megtette.

Woods tavaly augusztusban indult utoljára tornán, visszatéréséről pár hete úgy nyilatkozott, hogy pontos dátumot nem tud és akar mondani, a lényeg, hogy ha visszatér azt teljesen egészségesen tegye. A hírek szerint a korábbi világelső már szakaszokat játszik, állítólag nincs már messze a visszatérés dátuma, ám konkrétumokról nem érkeztek hírek.

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés