Hol játszhatunk és mit a hétvégén?

A pályák kinyitottak és szinte valamennyi klub megrendezte már remek hangulatú szezonnyitó versenyét és a játékosok lassan ráhangolódnak a versenyszezonra. Itt az idő, hogy a sok gyakorlás eredménye a pályán is megmutatkozzék. Több lehetősége van a golfozóknak a hétvége szombatján Budapest közelében is. A következőkben csokorba gyűjtöttük a versenyeket, hogy hol játszhatunk és mit.

Mindenképp kiemelkedik a Pannonia Golf & Country Club ranglista versenye április 23-án, szombaton, ahol elütőhöz állnak a honi golfozók ranglista pontvadászai. Jó hangulatú és színvonalas versenyre van kilátás, hiszen már szinte valamennyi hely elkelt a megmérettetésre. A szombati ranglista verseny, egyben a hat fordulóból álló Pannónia Challenge Tour első állomása is. Minden induló az Aegon és a Driving Experience jóvoltából ajándékcsomagot kap, majd a verseny után 2 értékes nyereményt is kisorsolnak.

Dátum: 2016. Április 23, szombat, 09:00 óra

Játékforma: Stableford játék 18 lyukon

Hcp: Igen

Novotel Golf Kupa

Ugyancsak nívós versenynek ad otthont szombaton Tata, a Novotel Hotels és a tatai Old Lake Golf Club közös szervezésében a Novotel Golf Kupára kerül sor, amelyet immár 6. alkalommal tartanak meg. A főszponzor speciális Novotel cateringet biztosít a játékosoknak: büfé reggelivel, a pályán snack-kel, pezsgővel. A játék után büfé ebéddel várják a versenyzőket. Minden résztvevőt a szponzorok által összeállított welcome csomaggal várnak!

Fontos megjegyezni, hogy a szombati versenyen való részvétel, egyben a Klub Match Play Kvalifikációs versenyén való indulásra is lehetőséget ad azoknak, akik nem tudnak részt venni a hivatalos április 30-i megmérettetésen.(Részletek ITT)

Dátum: 2016. Április 23, szombat, 10:00-kor shotgun

Játékforma: Stableford játék 18 lyukon

HCP: Igen

Kids’ Tour 2016

Április 23-án egy új sorozat is indul a Highland Golf Club-ban melynek célja, hogy a gyermekeket felkészítsék a nagyobb megmérettetésekre, mint például a European Young Masters,a  Junior Magyar és Nemzetközi Bajnokság, a Magyar Kupa, vagy a Klubcsapat Bajnokság. A versenysorozat nyitott. (Részletek ITT)

A versenyek időpontjai

szombati napokon, 12 órai kezdettel

április 23.

május 7.

június 18.

július 16.

augusztus 13.

szeptember 10.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés