Zilahy nyerte a szezon első ranglista versenyét!

Az idei első ranglista versenyre, akár csak az elmúlt években, Kisorosziban került sor április 16-án, ahol megújult pályával és lelkes csapattal várták a játékosokat. Az esemény piros betűvel szerepelt valamennyi magyar golfozó naptárában, így nem csoda, hogy szinte megtelt a kisoroszi pálya.

Többen már hetek, sőt hónapok óta erre készültek: edzőtáborozással, s a kisebb megmérettetéseken való részvételekkel, hogy végre elinduljon a küzdelem az Év Golfozója címért.

Nem csak a játékosok, de a szervezők is izgatottan várták az év első komolyabb megmérettetését. A Magyar Golf Club télen sem pihent, mivel számos újítást hajtottak végre a pályán, amely jól vizsgázott a golfozók előtt. A honi golftársadalom színe-java képviseltette magát a versenyen a napsütéses, ám bár szeles napon. A szombati ranglista verseny egyébként, a 12 fordulóból álló Grand Tour sorozat második állomása is volt.

A verseny, a tavalyi Férfi ranglista győztes diadalával zárult. Zilahy Csaba par-t játszva magabiztosan győzött Csányi Olivér, Ralph Müller és Tóth Maya Napsugár triója előtt, ők 77-es ütésszámmal teljesítették a kisoroszi par 72-es pályát. A bruttó mellett nettóban is díjazták a játékosokat.

(Kép: Magyar Golf Club Facebook)

Díjazottak

Bruttó I.: Zilahy Csaba

Nettó Férfi A (Hcp 0-18,4) I-II-III.: Koller György, Szakszon József, Müller Ralph

Nettó Férfi B (Hcp 18,5-36) I-II-III.: Csizinszky András, Nemes Attila, Szabó Péter

Nettó Junior I-II-III.: Benzsay Zsombor, Berkenyei Daniella, Somogyi Bence

Nettó Női I-II-III.: Kecskés Kornélia, Jixiao Jing, Dr. Lukács Margit

Nettó Senior I-II-III.: Friedrich György, MG Nagy István, Facskó István


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés