Love bízott Tiger indulásában

A Ryder-kupa kapitány biztos volt Woods augustai indulásában.

Az idei Masters minden idők egyik legizgalmasabb és legfordulatosabb utolsó napját hozta és gyaníthatóan a nézettség is rendben volt, még annak ellenére is, hogy Tiger Woods 2014 után másodszorra is kénytelen volt kihagyni a tornát. A szervezők és a szurkolók titkon az utolsó pillanatig bíztak abban, hogy Woods mégis elindul és bizony így volt ezzel Davis Love is.

A Ryder-kupa kapitány bevallottan remélte, hogy jó barátja és lehetséges segítője az idei Ryder-kupán elindul a Mastersen.

„Reméltem, hogy elindul, sőt úgy gondoltam, hogy el is fog. Nem jött be a megérzésem. Furcsa volt, hogy nem volt ott, hiányzott csak úgy, mint Freddie Couples.”

Love az utóbbi hetekben kapcsolatba állt Tigerrel, ám beszélgetéseik, üzenet váltásaik leginkább abban merültek ki, hogy a kapitány gratulált a 14-szeres Major-bajnoknak ahhoz, hogy alapítványa Los Angelesben is rendez majd tornát a jövő évtől. A két klasszis nem érintette Woods rehabilitációját és esetleges visszatérésének dátumát, talán ezért gondolta Love, hogy a Masters lesz majd a versenye, ahol Woods ismét versenyezni fog.

Érdekes, hogy Love annyira biztos volt abban, hogy Woods elindul Agustában, hogy még akkor sem hitt harcostársa távolmaradásában, amikor az saját maga jelentette be, hogy tényleg nem áll rajthoz az évad első Major-tornáján.

„Azt gondoltam, hogy áprilisi tréfa, hiszen elsején jelentette be. Úgy gondoltam, hogy Billy Payne-nek elárulta, hogy indul, csak mindenki más előtt titokban akarja tartani” – árulta el Love.

Woods végül valóban nem indult, visszatérésének dátumát egyelőre nem tudni, azt viszont igen, hogy folyamatosan edz és már jó ideje driverrel is végez ütéseket.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés