Minden puzzle darabka a helyére került

Csicsi megkettőzött erővel és elszántsággal készül

Nem kellett hetekkel előre időpontot egyeztetni, azonnal elfogadta meghívásunkat a szerkesztőségbe riói olimpiai várományosunk a 19 éves Lajtai-Rózsa Csilla. Egy allűröktől mentes, elszánt sportembert üdvözölhettünk. Csicsi szavaiból áradt a lelkesedés, amikor idei céljairól beszélt. Golfozónkat újdonsült caddie-je, Daniel Maringer is elkísérte.

Úgy néz ki Csillánál összeállt a kép és minden fontos puzzle a helyére került. Igazi profi team dolgozik játékosunk sikeréért. Az edzője, Tom Burnett által irányított szakmai stáb dr. Lénárt Ágota sportpszichológussal, valamint gyógytornásszal, erőnléti edzővel és masszőrrel kiegészülve segíti fiatal reménységünk útját.

A téli edzőtáborozását - a hagyományoknak megfelelően - Tom Burnett-nél töltötte Amerikában, ahol megismerkedett Daniel Maringer-rel, aki állandó caddy-ként, segítőjeként lesz vele a pályán. Dan Magyarországra költözött, így teljes vállszélességgel áll Csicsi mellett a felkészülés alatt.

Csilla továbbra is rendületlenül bízik abban, hogy a következő négy LET Access Tour versenyén sikerül kiharcolnia az indulás jogát a 2016-os riói olimpiára. 

A Lajtai-Rózsa Csillával készült interjúnkat teljes egészében, a hamarosan megjelenő e-Golf Magazinunkban olvashatják.

Versenyek:

április 28-30. ASGI LADIES OPEN, Gams, Svájc

május 11-13. RIBEIRA SACRA PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD INTERNATIONAL LADIES OPEN, Lugo, Spanyolország

május 19-21. PGA HALMSTAD LADIES OPEN BY HAVERDAL, Halmstad, Svédország

június 17-19. BORAS LADIES OPEN, Boras, Svédország


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés