Csicsi készen áll a nagy menetelésre

Beszámoló a sajtótájékoztatóról

Lajtai-Rózsa Csilla idén minden erejével és Daniel Maringer személyében egy vadonatúj caddie-vel az előtte álló kihívásokra koncentrál. Igazi profi csapat dolgozik Csilla mellett. A felkészülési időszakot Tom Burnett-nél töltötte Amerikában, de a sportpszichológus dr. Lénárt Ágota, illetve gyógytornász, masszőr, erőnléti edző is segíti fiatal reménységünk útját. Bár még hegymenet vár rá Rióig, az április 12-én a megrendezett sajtótájékoztatón egy erőtől duzzadó, kiegyensúlyozott Csicsit láthattak a sajtó munkatársai.

Az esemény a Gokart Atrium Eurocenterben vette kezdetét, stílszerűen két motorsportos sztárvendég, a kétszeres Európa bajnok kamionversenyző, Kiss Norbert és Volentér Balázs gokart és formaautó-versenyző részvételével.

Még mielőtt a gokartok elkezdenék szelni a kanyarokat, szóba kerül Rio is. Hogyan látja profi versenyzőnk a kijutási esélyeket? Mint megtudtuk, a kvalifikáció július 11-én lesz, addig azonban Csillának még hátra van Európa második számú versenysorozata, a LET előszobájának számító LET Access négy versenye. Golfozónknak legalább háromszor dobogóra kell állnia, ami nem egyszerű a feladat, nagyon sok múlik az első, április végi svájci megmérettetésen. Ha innen sikerül jó eredménnyel távoznia, az megadhatja a kezdőlökést a sorozat többi állomásához is. Csicsi, mint mondja boldogan áll a jövő elé és jelenleg is keményen edz.

De máris robog tovább a program. Golfozónőnk caddie-je és a két sztárvendég társaságában kezdi meg az első gokart futamot, amit a sajtó munkatársainak versenye követ. A körök után Csilla épp hogy ki tudja fújni magát, máris interjúra szólítják. Nehéz a közelébe jutni, mindenki nagyon kíváncsi a felkészülésre és az olimpiára.

A délután második helyszíne a festői szépségű Academy Golf Budapest volt. A gokart után jólesik a hideg üdítő és a harapnivaló, amivel a résztvevőket várták a klub teraszán. Csicsi pedig, bár szoros a program és szűkös az idő, még fölvezeti a vendégeket a dombra egy kis bemutatóra. Rögtönzött golfleckét kapunk tőle, a greenen puttol a sajtó munkatársaival. Hamar elrepült a két óra, de nem unatkoztunk. A nap záróakkordjaként, ki lehetett próbálni a golfot is.

Versenyek:

április 28-30. ASGI LADIES OPEN, Gams, Svájc

május 11-13. RIBEIRA SACRA PATRIMONIO DE LA HUMANIDAD INTERNATIONAL LADIES OPEN, Lugo, Spanyolország

május 19-21. PGA HALMSTAD LADIES OPEN BY HAVERDAL, Halmstad, Svédország

június 17-19. BORAS LADIES OPEN, Boras, Svédország

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés