Mészáros Zsolt, „Mészi" nyerte a kupát

 

Április 10-én, vasárnap a „Zsoltok Társasága” immár harmadszor rendezte meg a Zsolt Kupát, amelynek idén először Zalacsány adott otthont. A baráti hangulatú golfozás és a jó társaság jegyében életre hívott esemény idén sem okozott csalódást.

A résztvevők idén is nagyon várták az eseményt és többen már a verseny előtt, szombaton feltérképezték a pályát, hiszen az előzőektől eltérően már nem 9, hanem 18 lyukon rendezték meg.

A pálya tele volt, mert a mid-amatőrök (Zilahy team) is vásárnap rendezték a saját baráti versenyüket, illetve egy szlovén társaság is ott volt, így vasárnap 10.30-kor mind a 18 szakaszról együtt indult a mezőny. A pálya kitűnő állapotban volt, verőfényes napsütés és kedves kiszolgálás fogadott minket, de a szél links pályává változtatta a balatoni pályát. A verseny nemcsak a Zsoltoknak szólt, bárki indulhatott, stroke-hcp versenyformában.

A fődíjat minden évben „A legjobb Zsolt” viheti haza, ez pedig egy vándorkupa, amelyet idén Mészáros „Mészi" Zsolt nyert meg, így egy évig őrizheti. A nyílt kategóriában Dóka Ágoston végzett az első helyen, a dobogó következő fokaira Stöllinger Alex és Stöllinger Viktor állhatott. A kupa jövőre is folytatódik. Egyet már most biztosan tudunk, a hangulat akkor is garantált lesz!

Díjazottak:

Nettó I-II-III.: Dóka Ágoston, Stöllinger Alex, Stöllinger Viktor


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés