Tavaszi Kupával indít a kisoroszi pálya

Április 9-én, szombaton Kisorosziban is hivatalosan megnyitják a versenyszezont egy jó hangulatú és izgalmasnak ígérkező Tavaszi kupával, amely a Grand Tour nyitóállomása is egyben. Remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz a klubhoz. A versenysorozat érdekességeiről a Magyar Golf Club vezetője, Nagy Zsófia számolt be lapunknak.

Szombaton rendezitek meg szezonnyitó versenyeteket, a Tavaszi Kupát. Hogyan készültetek az eseményre, és milyen újdonsággal találkozhatnak a játékosok?

 

(Fotót készítette Polónyi István - Foto Sapiens Stúdió)

Mint minden versenyünkre, erre is ugyanolyan lelkesen készülünk, de ezúttal jelentős újításokat tettünk, melyek során sokat könnyítettünk az erdővel szegélyezett pályaszakaszokon a szélek kitakarításával: az 1-es pálya jobb oldalán, a 2-es pálya green előtti bal oldalán, 5-ös pálya bal oldalán, a 6-os és 7-es pálya mind két oldalán. Kicseréltük az összes kék, fehér és piros karót, és a 15 és a 18-as szakasz között jelentős fásításokat hajtottunk végre. A felülvetésekkel kijavítottuk az összes pályahibát, és szuper fű felületekkel várjuk kedves vendégeinket. Felújítottuk a szemeteseinket, a klubházban pedig a régi személyzet és egy új tehetséges szakács várja a vendégeket, akik új székeken foglalhatnak helyet a teraszunkon.

Milyen versenyformában zajlik majd a verseny?

Egyéni stableford versenyeket rendezünk HCP sorrendben történő folyamatos indítással.

Milyen díjak várhatóak?

Korai lenne még elárulni, de annyit mondhatok, hogy 500.000Ft összértékű nyereményt kapnak a helyezettek, és 500.000Ft összértékű ajándékot sorsolunk ki, melyből a fődíj lesz a külföldi út. A nyereményeket és a kisorsolandó ajándékokat azok kaphatják meg, akik legalább 8 versenyen elindultak.

Lehet még jelentkezni a versenyre, van még szabad hely?

A Grand Tour egy 12 állomásból álló versenysorozat, amely végigkíséri a szezont, így egész évben lehet jelentkezni az egyes fordulókra.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés