Woods nem nyer több Major-versenyt

Legalábbis a vetélytársak többsége így gondolja.

Az amerikai ESPN csatorna megkérdezte a PGA Tour játékosait arról, hogy szerintük Tiger Woods nyer-e még pályafuása során Major-versenyt. A megkérdezettek 70%-a úgy gondolja, hogy az egykori világelső nem fogja bővíteni Major-trófeáinak számát.

Azt már megszokhattuk, hogy Tiger Woods akkor is szolgáltat beszédtémát a sajtó számára, ha éppen nem golfozik. Hol a tervezőirodája által megalkotott új pályával kapcsolatban, hol a rehabilitációjával, hol magánéletével, olykor pályafuásával kapcsolatban. Ezúttal utóbbi került napirendre, ugyanis az ESPN sportcsatorna munkatársai közvéleménykutatást készítettek, melyben arra szerettek volna választ kapni a PGA Touron szereplő golfozóktól, hogy szerintük Tiger Woods nyer-e még Major-t pályafutása során.

A jelenleg a visszatérésén dologozó egykori világelső a megkérdezettek 70%-a szerint nem fog már Major-tornát nyerni. A többség nem, hogy arra nem lát esélyt, hogy Woods behozza a rekorder Jack Nicklaust, de azt sem tartja valószínűleg, hogy a 14-szeres Major-bajnok akár csak egy trófeát is hozzá tudjon tenni az amúgy is illusztris trófeagyűjteményéhez.

A csatorna arra is kíváncsi volt, hogy a megkérdezettek szerint Woods avagy Phil Mickelson nyer-e több Major-t az elkövetkezendő öt éveben és itt is Woods vesztett, a válaszadók 59%-a Leftyt tartja esélyesebbnek erre. Ez már csak azért is érdekes, mert Tiger 40 éves múlt decemberben, Mickelson viszont már 46 éves lesz a nyáron.

Tiger Woods nem indul az idény első Major-tornáján, a héten kezdődő Mastersszen, visszatérésének időpontja továbbra is kérdéses.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés