Woods kihagyja a Masterst – hivatalos

De idén a tervek szerint már versenyezni fog

Tiger Woods bejelentette, hogy a 2014-es után az idei Masterst is kihagyja. A volt világelső bár naponta edz, erőnlétileg még nem tart ott, ahol szeretne. Menedzsere szerint Tiger nem szeretne kockáztatni egy esetleges korai visszatéréssel.

A 14-szeres Major-bajnok döntése mondhatni papírforma volt, de azért mindenki reménykedett abban, hogy Woods elindul az évad első Major-tornáján. Woods saját bevallása szerint folyamatosan edz, ám fizikálisan még nincs azon a szinten, hogy versenyen is elinduljon. A közleményben a klasszis ezúttal sem felejtette el megemlíteni, hogy a visszatérését egy hosszú rehabilitáció előzi meg, amelynek időtartama számára sem ismert, de semmit sem szeretne amúgy sem elsietni.

Woods szerint a lehető legjobb, ám ettől még fájdalmas döntést hozta meg ő és a stábja. Azért van minek örülnie is a Woods rajongótábornak, Mark Steinberg, a golfozó menedzsere ugyanis megjegyezte, hogy bár a Masters idén kimarad, ám arra minden esély megvan, hogy „főnöke” még az idei szezon során visszatérjen. Hogy ez mikor és hol történik meg, arról természetesen nem beszélt a menedzser.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés