Teltház a nyitányon

 

(Kép forrása: Pannonia Golf and Country Club Facebook)

Felfokozott várakozás előzte meg a Pannonia Golf and Country Club szezonnyitó versenyét, hiszen már csütörtök délelőtt a klub várólistát jelentett, tehát teltház volt Tensi Sport &Holiday Kupán, amihez természetesen páratlan jó hangulat is társult.

A máriavölgyi klub szezonnyitó eseményére különböző klubokból érkeztek a játékosok, de magától értetődően a hazai, - a Pannónia színeit képviselő - játékosok voltak többségben.  A verseny nívóját az is jól mutatta, hogy magyar bajnokok és év játékosok is neveztek a rendezvényre. A 4 fős Texas Scramble formában zajló verseny nagyon izgalmasra sikeredett.

A győzelmet végül bruttóban a Bohács-Dudás-Rádonyi-Reska összetételű csapat szerezte meg (-10), a Csányi-Csányi-Polyvás-Szeberényi (-8) kvartett előtt. A harmadik legjobb eredményt a Koppány-Kovács-Müller-Oravecz csapat hozta (-7). A bruttó győztes mellett, nettóban is értékelték a csapatokat, az első hármat díjazták.

A verseny díjazottjai a máriavölgyi klub partnere, a Tensi Holiday & Sport értékes díjaival, valamint a Golf USA és a Pannónia által közösen szervezett április 17-i custom fitting vouchereivel is gazdagodhattak.

Díjazottak

Bruttó I.:

I.                    Dr.Bohács Zsolt - Dudás Károly - Rádonyi Kristóf - Reska János

Nettó Kategória:

I.                    Qin Dao Qiang - Wang Dong Hui – Weng Jin Xing – Zhang Jiongwei

II.                  Andrejszki Tibo r - Gyulai András - Papp Márk - Tóth Csaba

III.                B. Kiss Gergely - Domonkos András - Molnár Szabolcs - Sándor Ildikó


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés