Hova került a Húsvét kupa?

Krämer András válaszol

Az előző hétvégén rendezték meg a magyar golf egyik legnagyobb hagyományú amatőr versenyét, a tatai Húsvét Kupát. A verseny győztesével, Krämer Andrással volt alkalmunk beszélgetni.

 

 

 

 

Milyen érzés, hogy Ön nyerte a 18. Húsvét kupa versenyét, annak fényében, hogy az egyik legnagyobb hagyományú magyar, amatőr golfversenyről beszélhetünk?

Nagyszerű érzés volt játszani a Húsvét Kupán, már az idejét sem tudom, hogy mikor voltam ezt megelőzően ezen az eseményen, olyan régen volt már. Szerencsére most úgy alakult az időbeosztásom, hogy részt tudtam venni ezen a patinás versenyen. Mindig nagy öröm a számomra, amikor végre valahára elkezdődik a szezon, és úgy gondolom, hogy most már hagyománnyá vált, hogy ezzel a tornával indul az év.

Mi lett a sorsa a Rózsavölgyi János által felajánlott húsvéti sonkának?

A János által felajánlott díj sorsa az lett, mint minden jó ízű ételé: megettem. Persze ez így nem igaz, mert egy ekkora darab hússal nem könnyű elbánni, de jó úton haladok. Természetesen jutott belőle a családnak, a barátoknak is, sőt egy részét biztosan le fogom fagyasztani egy későbbi jó bableveshez.

Milyen helyre került otthonában a bruttó győzelemért járó serleg?

Apukaként már jó ideje nem kérdés, hogy a győzelemért járó serleg a nagyobbik lányom szobájába kerül, ahogy minden más sporttal kapcsolatos érmem, kupám is így jár már jó ideje. Természetesen néha megnézhetem, de el nem vihetem onnan.

Milyen célokkal, ambíciókkal vág neki az idei versenyszezonnak? Mit szeretne elérni?

Sajnos a téli időszakban nem volt lehetőségem golfozni, úgyhogy egy kicsit lassabban indult ez a szezon, mint szokott. Gyakorlatilag tavaly október óta nem volt ütő a kezemben, ezért aztán a versenyt megelőző napokban próbáltam valamelyest visszarázódni a játékba. Több kört is sikerült játszanom és a range-en is eltöltöttem egy kis időt. Persze még nem tartok ott ahol tavaly abbahagytam, de hamarosan ez is eljön majd. Úgy gondolom, hogy - mint sokan mások is - reális cél a handicap megtartása, esetleg javítása. Számomra is ez a feladat most már évről évre. Mivel viszonylag keveset versenyzem, fontos, hogy amikor igen, akkor összeszedett legyek és lehetőség szerint jól játsszam. Természetesen örülnék, ha sikerülne egy kicsit javítanom, de ha az évet a most aktuális handicap-emmel zárom, akkor is boldog leszek. De talán ennél is fontosabb, hogy semmilyen sérülés ne akadályozzon meg abban, hogy játszani tudjak, és hogy minél több időt tölthessek a pályán.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés