Woods meglepetést tartogat?

Nem tudni, hogy a volt világelső indul avagy sem a közelgő Mastersen.

Ahogy közeleg az évad első Major-tornája mindenki azt találgatja, hogy vajon Tiger Woods is ott lesz-e a mezőnyben. A volt világelső egyik kedvenc tornája az augustai, pályafutása során csupán egyszer hagyta ki, ám miután tavaly gyors egymásutánban kétszer is műtötték a hátát, gyaníthatóan 2014 után idén sem lép pályára. Vagy mégis?

Tiger Woods részvétele a Masters-en erősen kétséges, szinte nincs olyan ember, aki azt mondaná, hogy a hátoperációja után jelenleg a rehabilitáció rögös útján járó világsztár ott lesz az augustai mezőnyben. Ugyanakkor azok az emberek, akik szemernyi esélyt sem látnak Woods indulására sem merik 100%-osan kijelenteni, hogy a volt világelső biztosan kihagyja az idei kiírást. Egészen egyszerűen azért, mert ő Tiger Woods és soha semmit sem lehet vele kapcsolatban biztosan kijelenteni.

A GolfChannel.com természetesen megkereste Woods menedzsmentjét, amely készségesen válaszolt a Woods fellépését firtató kérdésre. A válasz szűkszavú volt, Mark Steinberg csupán azt írta, hogy jelen pillanat nincs újabb változás Woods állapotával és versenynaptárával kapcsolatban, tehát nincs miről beszámolni.

A Masters azonban annyiban különbözik az átlagos PGA Tour tornáktól, hogy azon nincs határidőhöz kötve az indulás bejelentése, a játékosoknak – azoknak, akik persze bejutottak a mezőnybe – csupán regisztrálniuk kell magukat az első körös tee-time előtt nem sokkal.

Woods tavaly augusztus és október között kétszer is kés alá feküdt, a korábban operált hátán végeztek el újabb kisebb beavatkozásokat. Azt követően a volt világelső saját bevallása szerint igen rossz állapotban volt, viszont egy hónappal ezelőtt már olyan képek, sőt videók kerültek ki a világhálóra, amelyen a 14-szeres Major-bajnok már ütéseket gyakorolt, igaz rövid vasakkal. Újabb egy hét elteltével már maga az érintett beszélt arról, hogy bár az állapota rengeteget javult, ő maga sem tudja megmondani a visszatérése pontos idejét. Woods tavaly augusztusban játszott utoljára versenyen, a Wyndham Championship óta vár arra a világ, hogy a valaha volt legjobb ismét összemérhesse erejét a mezőny többi tagjával.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés