Hangulatos szezonnyitó Pannónia módra

„A cél ugyanaz… a lehető legmagasabb színvonalat nyújtani”

Április 2-án, szombaton a Pannónián is hivatalosan megnyitják a versenyszezont, egy jó hangulatú, remélhetőleg szikrázó napsütésben rendezett Texas versennyel – erről Szeberényi Máté, a Pannonia Golf & Country Club recepciójának vezetője számolt be lapunknak. A háromszoros év golfozója díjjal kitüntetett golfozónk a máiravölgyi klub idei újdonságaiba, valamint az idei céljaiba is beavatott minket.

 

Hogyan készültök az idei szezonnyitó versenyetekre?

Mindenki a maga területére koncentrálva próbál 100%-ot nyújtani, miközben persze egymás munkáját is segítjük. Új ötleteket próbálunk bevezetni az első versenyen, miközben a régi, már működő dolgokat szeretnénk tökéletesíteni. Március 4-én nyitottunk, azóta nincs megállás, teljes gőzzel dolgozunk a sikeres szezonnyitón. A pálya kiváló állapotban van, úgyhogy minden adott egy jó hangulatú szezonnyitóhoz!

Milyen díjak várhatóak a versenyen?

Partnerünk, Tensi Holiday & Sport értékes díjai, valamint a Golf USA és a Pannónia által közösen szervezett április 17-i custom fitting voucherei a slágerek, de ez nem minden. Továbbá kihirdetjük az első téli versenysorozatunk, a Pannónia-Golf USA-Full Swing Winter Tour győztesét, aki egy éves Pannónia Ezüst Klubtagsággal lesz gazdagabb.

Lehet még jelentkezni a versenyre, van még szabad hely?

Az óriási érdeklődésre való tekintettel a verseny már meg is telt.

Részt veszel te is a versenyen?

Csányi Olivér, Csányi László, Polyvás Szilvi csapattal indulunk. Nem az eredmény, hanem a játék öröme a fontos.

Milyen újdonsággal találkozhatnak idén a golfozók a Pannónián?

A szerdai versenysorozat teljesen új köntösbe bújt, ennek a finomítása hétről-hétre zajlik, versenyek szintjén ez a legjelentősebb változás. Akik jártak már nálunk idén, észlelhették, hogy megújult a Klubház, új bútorok kerültek a Pro Shop-ba, a pályán pedig a 11-es és 12-es szakaszok közötti átjáró a legjelentősebb fejlesztés. A továbbiakban még egy starter ház és több apróság is szerepel a listánkon, szóval nem fogunk unatkozni.

Az étterem is újított, számos új fogás került fel az étlapra -köztük a máris nagyon népszerű hamburegerek-, miközben a régi kedvencek is megmaradtak.

Milyen célokkal vág neki a Pannónia ennek az évnek?

A cél ugyanaz, az eszközök és megvalósítás lehet más évről-évre, de mindenekelőtt szeretnénk mind a golfpályán, mind az étteremben a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni vendégeinket ahhoz, hogy a magyar golféletben elfoglalt előkelő pozíciónkat erősíteni tudjuk.

2016-ban a Magyar Kupa, a European Team Shield, illetve a Magyar és Nyílt Junior Bajnokság a leghangsúlyosabb eseményünk. Ősszel pedig bemutatkoznak a magyar válogatottak a Golf Ünnep keretében. Ezeken az eseményeken szeretnénk maradandó élményt szerezni golfozó vendégeinknek. 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés