Jó hangulatú szezonnyitó Bükön

 

Akár csak Tatán, Bükön is szép számban jelentek meg a játékosok a március 26-i, szombati Szezonnyitó Húsvéti Golfbajnokságon, amely nem egyéniben, hanem páros texas formában zajlott, 18 lyukon. Szép napos, bár kissé hideg idő fogadta a résztvevőket, akik családias jó légkörben küzdöttek meg a büki szezonnyitón – adta hírül Papp Erzsébet a büki golfklub menedzsere.

 

 

 

(Kép: Závaczki Bálint Facebook)

„Közel 50 golfozó adta le nevezését a versenyre, melynek köszönhetően a mezőny összetétele izgalmas volt, hisz ez a nap volt az első lehetőség 2016-ban, hogy a büki golfpályán versenykörülmények között tesztelhessék a golfozók a holtszezonban tanultakat.

A Greenfieldben megrendezett Szezonnyitó Húsvéti Golfbajnokság kora délelőtt kezdődött, egy baráti hangulatú találkozóval a klubházban, ami később a pályán is folytatódott. A versenyt, a juniorok fiatal párosa nyerte. A 2014-es év női golfozója, Kiss Polett Karolina és a tavalyi év junior bajnoka, Závaczki Bálint tökéletes párost alkottak, 72 ütéssel (0) végeztek a Bruttó kategória első helyén. A gulyásparty is jól sikerült, jó volt újra látni a golfozókat, akik vidáman sztorizgattak egy-egy finom itóka és étel társaságában.

A versenyt követően a klub megtartotta közgyűlését, ahol Bozsaky Jánost újabb 4 évre választották meg. Ezúton is mindenkinek gratulálok az elért szép eredményekhez és köszönjük a versenyen való részvételt. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!”

Eredmények:

Bruttó I. Kiss Polett Karolina - Závaczki Bálint

Nettó I-II-III:

I.                    Jagadics Árpád - Kokol Ferenc

II.                  Koncz József - Koncz József Ádám

III.                Bui Gia Thanh - Nguyen Luu Lan Hoa

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés