Az idő szalad, a hagyomány marad…

Teltház és jó hangulat a Húsvét Kupán

A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezték a tatai Húsvét Kupát. A szombati verseny már a 18. volt az Old Lake Golf Club történelmében. E verseny az egyik legnagyobb hagyományú magyar, amatőr golfverseny, amelyet a hazai golfidény nyitó versenyének tartanak. A viadal Krämer András győzelmével zárult.

Ahogy arra számítani lehetett, teltház volt az idei Húsvét Kupán is. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén újra a megszokott kifogástalan vendéglátással várták a golfkedvelőket. Az Old Lake szezonnyitója évek óta piros betűvel szerepel valamennyi magyar golfozó naptárában. Ezért nagy várakozás előzte meg az eseményt. A tradíció ereje az, ami évről-évre magával ragadja a golfozók krémjét a Húsvét Kupán. A hangulatra idén sem lehetett panasz az „Élővizek városában”, az Old Lake Golf Club-ban.

Ami a versenyt illeti:

Borongós, hideg és szeles időjárás fogadta a játékosokat, ám ennek ellenére jó hangulatú megmérettetés során dőlt el, ki az idei győztes. Szoros küzdelemben nyert a Pannonia Golf and Country Club színeiben induló Krämer András (+7), Zilahy Csaba(+9) és Ralph Müller (+10) előtt. A főszponzor most is Rózsavölgyi János volt, aki húsvéti sonkákat ajánlott fel díjként a kategóriák győzteseinek a trófea mellé. Nem kellett hozzá nagy jóstehetség: az évek során egyre csak növekvő létszámú verseny, idén is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Gratulálunk a győzteseknek és a díjazottaknak!

Eredmények:

Bruttó I.: Krämer András (PGCC)

Nettó Férfi A I.II.III.: Wynn Mike (OLGC), Bernhardt Tibor (OLGC), Tuba Péter (OLGC)

Nettó Férfi B I.II.III.: Tóth Gábor (OLGC), Szepesvári Attila (OLGC), Vargha András (BSLGC)

Nettó Junior I-II-III.: Lengyel Letícia Anna (OLGC), Czernecki Laura Panna (PGCC), Hideg Ádám (BSLGC)

Nettó Női I-II-III.: Molnár Katalin (OLGC), Petkovics Györgyi (OLGC), Boross Lili (BSLGC)

Nettó Senior I-II-III.: Dr. Bábos János (OLGC), Dr. Bognár László (RBGYC), Dr.Bartha András(BHGC)

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés