Húsvéti nyúl hozza az e-Golf Kincsest!

Éld át újra 2015-öt!

Beköszöntött a tavasz és vele együtt a jó idő is. Nemcsak a természet éledezik és öltözik új ruhába, hanem a magyar golfélet is felébredt téli álmából. A klubok elkészítették versenynaptárukat, és a március 26-i tatai Húsvét kupával, a hagyományoknak megfelelően beköszönt a magyar golfidény. A szezonkezdet mindig sok jóval kecsegtet, a golfozás mellett, itt a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendárium online megjelenésének az ideje is. Idén Húsvéti ajándékként nyújtjuk át Önöknek, olvassa kedvenc klubjának teraszán egy kellemes hűsítő társaságában.

A szezon elején mindig eszünkbe jut, mit hozott számunkra az előző szezon. Kalendáriumunkban újraélhetjük 2015 legfontosabb eseményeit. Akár már ezek kapcsán is nyugodtan dobbanhat a szívünk. Regisztráljon a www.hungariangolf.hu weboldalon, hogy ne maradjon le az új szezonban megjelenő e-magazinjainkról, ahol az adott időszak legfontosabb eseményei mellett egy-egy közérdekre számon tartott témát is körüljárunk majd.

A most megjelenő e-Golf Kincses a hagyományokat viszi tovább, de legalább ugyanannyi aspektusból új szelet hoz. Ami sosem változik, azok az évösszegző cikkek, de már ezek kapcsán is ezernyi újdonság volt a tavalyi évben, és bizony nem spóroltuk ki az örömteli pillanatokat.

Eredményes szezonon vagyunk túl, a magyar golf több területen előrelépett, ugyanakkor a sztereotípiákból egymásba kapcsolódó láncszemeket még nem sikerült végérvényesen leszakítania magáról, bár a klubok felkészülten és újabb, sportágat népszerűsítő programmal készültek és készülnek minden bizonnyal az idei évben is.

Volt tavaly nemzetközi junior-kalandozás, nagy győzelmek és sportdiplomáciai mérföldkövek, senior és junior válogatottunk révén. Ezek mellett nagyszabású szponzorversenyeket élhettünk át. A Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának elektronikus változatával ezt is újra átélheti. Kattintson!

Kövessen minket idén is Facebookon, illetve Instagramon is, hiszen a hungariangolf.hu mindenhol ott van és ott is lesz, ahol a golf jelen van, hiszen a közös cél az, hogy ne ítélkezzünk, hanem felemeljük a golfot: mert ez a Hungarian Golf Magazin küldetése.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés