Vadkerti Adél sajnálatos módon megsérült

A pénteki játéknappal folytatódott a párizsi Saint-Cloud Golf Club-ban tartandó Francia Junior Lány Nyílt Bajnokság stroke play versenyének második napja, amikor is eldőlt, ki az a 32 játékos, aki folytathatja a küzdelmet match play formában (szombat - hétfő) az Esmond Trophy címért. Sajnálattal értesültünk napközben, hogy az ötnapos torna második napján sérülés miatt nem tudott az elütőre állni a 2015-ös év magyar junior lány golfozója Vadkerti Adél. Korosztályos és magyar bajnokunk Briglovics Boróka a tervezett időpontban, valamivel fél 10 előtt ütött el az 1-es elütőről.

Magyar szempontból tehát nem indult jól a nap, hiszen Adél sérülése okán elvesztette a lehetőséget a CUT-ba jutásra. Adél Borókához hasonlóan felkészülten és izgatottan érkezett a nívós franciaországi viadalra, hiszen a mezőny csakúgy hemzsegett a jobbnál jobb 21 év alatti junior golfozótól. Adél első napi játéka bizakodásra adott okot (+6), hiszen egy jól elkapott második körrel beverekedhette volna magát a legjobb 32 közé. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Adélnak!

Korosztályos és felnőtt bajnokunk, Briglovics Boróka a felzárkózás reményében szállt ma harcba, ugyanis az első napon nem úgy ment a játék, ahogy azt elvárta magától, így T95.helyről kezdte meg a mai napot 9:28-kor első napi francia flight társaival, Duhart Aurélia és Leclercq Emma társaságában, ám ezúttal az egyes tee-ről. Összességében elmondható, hogy Borókának mind a pálya első felén, mind a második felén sikerült javítania csütörtöki eredményén, aminek köszönhetően +7-tel zárta a napot. Az összesített listán ennek fényében a T95.helyről +17-es score-ral a T83. helyen zárt.

(Briglovics Boróka Scorecard)

Lássuk mi a helyzet az élmezőnyben:

Az első napon még vezető olasz Lucrezia Colombotto Rosso-nak nem sikerült megtartania vezető helyét. +4-es mai eredményével a T6. helyre került. A kétnapos stroke play kört így az élen, a svájci Carpinelli Gioia zárta (-5), megelőzve spanyol és svéd riválisát, Parra Maria-t (-4) és Kinhult Frida-t (-3).

Eredmények ITT

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés