Két fronton kell helytállnia Szumega Péternek

 „A helyszínek tökéletesen kiegészítik egymást”

Megérkezett a tavasz és a természettel párhuzamosan, folyamatosan éledezik a magyar golfélet is. Ezúttal Budapest szívébe látogattunk el Szumega Petihez, aki az idei évtől a Golftanya mellett az Academy Golf Club-bot is koordinálja.

HG: Mi újság jelenleg az általad vezetett klubokban?

SZP: Megnyitottunk mindkét helyen, a hideg ellenére szépen érkeznek a golfozók. A pályákkal a golftanyán és az Academyn is rengeteg teendő van még, de kielégítően haladunk, mert nagyon jó a csapat. Sokkal egyszerűbb mindkét pálya karbantartása a közös üzemeltetés miatt kibővült infrastruktúrával.

HG: Milyen irányt követtek idén, mik a kitűzött célok a Golftanyán, illetve az Academy-n?

Golftanyán sok változtatást nem tervezünk, apró kozmetikázásra szorul a hely, de semmi drámai. A nagy sikerű kertmozi vetítései folytatódnak idén is, valamint indítjuk a hagyományos junior golf programunkat, Balogh László kollégámmal. A kerületi iskolákból szervezünk csoportokat és ingyenes bemutató órák segítségével próbáljuk megszerettetni a sportot a nebulókkal (éppen ma is volt egy harmincfős csoportunk), majd elérhető áron, nyári táborokkal próbáljuk „megfogni” őket.  Az Academyn a cél elsősorban a működés racionalizálása. Kezd összeállni egy nagyon jó csapat, de még több olyan folyamat van, ami nem automatizálódott teljesen.  Újra lesz saját klubja a pályának, és próbálunk minden eddiginél jobb minőséget biztosítani a játékosoknak úgy a kilenc szakaszon, mint az étteremben.

HG: Mivel szeretnétek robbantani az Academy-n idén? Milyen programokkal, szolgáltatásokkal készültök?

SZP: Elsősorban az új éttermünkkel, amiről nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni. Szerintem kivételesen jó brigád vette kezébe ezt a területet. Az a fajta szakmai alázat és energia, ami jellemzi őket, egyértelmű garancia a sikerre. Kibővült még a csapat Szántó Nelli személyi edzővel, aki nagy segítség lehet a vendégeink erőnléti fejlesztésében, valamint Koncz Árpád masszőrrel, aki a hét több napján szeretettel várja vendégeit svédmasszázzsal és táplálkozási tanácsadással.

HG: Hogyan tudod összekötni a két klub feladatait? Van-e ilyen célod?

SZP: Tervben van. A Golftanya jobb gyakorlási lehetőséget nyújt, mint az Academy, ezért gyakorlásra/oktatásra a Golftanyát javasoljuk a vendégeinknek, a Golftanyán kezdő golfozókat pedig próbáljuk „felcsábítani” az Academyre, az első pályaélményt itt tudjuk biztosítani nekik. Ezzel próbáljuk serkenteni az „átjárást” a két létesítmény között. Ha az üzemeltetési tevékenységekre gondolsz, természetesen máris sok könnyebbséget jelent a nagyobb apparátus, a pályakarbantartástól a rendezvények értékesítéséig, minden vonatkozásban, próbáljuk minél több területen erősíteni egymást.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés