Húsvéti versenyek!

Lássuk, mi várható a hosszú hétvégén, illetve még márciusban:

Az idei golfszezon versenyeinek sorát - akárcsak tavaly – a Golf Club Imperial Balaton versenye nyitotta meg március 12-én. Több, mint 200 verseny lesz, köztük a megszokott szövetségi és ranglistaversenyek, nem megfeledkezve a nívós társasági sorozatokról és eseményekről sem. Március utolsó hete igencsak sűrűnek ígérkezik. Érdemes tehát kihasználni az előttünk álló Húsvéti hosszú hétvégét, amely természetesen az aktuális ünnep jegyében telik majd, ráadásul az időjósok szerint napsütéses idő várható.

A húsvét napjai remek alkalmat kínálnak arra, hogy minél több időt a természetben töltsünk. Erre meg is lesz minden lehetőségünk, hiszen a klubok különböző versenyeket kínálnak a golfozóknak.

Kiemelkedik a március 26-án, szombaton megrendezendő tatai Húsvét Kupa, amely már évek óta piros betűvel szerepel minden golfozó naptárában, így minden bizonnyal telt ház várható.

Izgalomban nem lesz hiány a nemzetközi porondon sem. Március 24-28. között Vadkerti Adélért és Briglovics Borókáért izgulhatunk, akik a Francia Junior Lány Nyílt Bajnokságon képviselik a magyar színeket. 

Hátralévő márciusi versenyek:

Március 24-28.: Francia Junior Lány Nyílt Bajnokság - Golf de Saint-Cloud

Március 26.: Húsvét Kupa - Old Lake Golf & Country Club

Március 27.: Húsvét Kupa - Forest Hills Golf & Country Club

Március 26.: Szezonnyitó golfbajnokság - Greenfield Golf Bük

Március 27.: Locsoló Kupa - St.Lőrinc Golf Club

Március 28.: LOCSOLÓS TAVASZI HCP FELMÉRŐ

Március 30.: Pannónia –GolfUsa Klubnap

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
7
9
Dátum : 2020-09-09
10
13
14
21
23
24
28
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés