Idén is lesz sonka a Húsvét Kupán

Rózsavölgyi János interjú

 

Közeleg a Húsvét Kupa napja, amely piros betűs ünnep a golfozók számára: hagyományosan ezen a versenyen indul az új szezon, így március 26-án a golfélet krémje biztosan ott lesz a tatai Old Lake Golf Club rendezvényén. A megmérettetés egyik főszponzorától, Rózsavölgyi Jánostól megtudtuk, mi várható szombaton.

 

 

 

HG:A Húsvét Kupa hosszú évek óta tartja lázban a golfozókat. Pontosan mikor is volt az első verseny?

RJ:Az Old Lake Golf Club 1998 őszén nyitotta meg kapuit a hazai golfélet számára és a következő tavasszal már meg is tartottuk az első húsvéti bajnokságunkat. Nagyon régen volt már, idén a 18. Húsvét Kupát rendeztük meg.

HG: Mivel készültek a versenyzők számára?

RJ:Az előző évek hagyományait örökítjük tovább, így mindenképp lesz sonka a díjak mellé és az eredményes napot finom ételek elfogyasztásával zárjuk majd.

HG: Sokan jelentkeztek az idei Kupára?

RJ:Teltházra számítunk március 26-án, ugyanis 110-en jelentkeztek. Örülünk, hogy idén is nagy népszerűségnek örvend a verseny.

HG: Reméljük, hogy az időjárás is hozzájárul a remek szezonkezdéshez...

RJ:Minden bizonnyal csodálatos tavaszi időnk lesz, ahogy az előrejelzéseket figyeltük. A pálya még egy kicsit nedves, de jó állapotban van jelenleg is, a verseny napjára pedig a napos időjárásnak szerencsére tökéletes minőségűre szárad majd, így nagyon jó golfmérkőzésnek nézünk elébe.

HG:Eredményes versenyzést kívánunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés