Hogyan telt az idei szezon a Sárkányban?

- szezonértékelés Lehoczky Gáborral

 

-Köszönöm a kérdést, rövid, de jó szezont zárt a Sárkány Center.

Köszönet a tulajdonosoknak, új szőnyegeket kaptunk, új labdákat, sőt egy új golfszimulátort is. A SkyTrak új szimulátor nagyon sok segítséget adott a gyakorláshoz. Már a szabadban is tesztelve lett, így elmondható róla, hogy szinte tökéletesen adta vissza az ütéseket.

 

 

-Milyen programok, versenyek voltak az idén?

Idén is voltak népszerű nyílt napok, és a Golf Sztár Challenge Tour sorozatnak is ismét mi adhattuk a helyszínét.

-Mit lehet tudni a népszerű Sákány Tour-ról?

Az első két fordulós felmérő verseny megmutatta, hogy a vhcp-k azért sokkal jobbak mint a valós hcp-k éppen ezért sok kizárás született, persze a jó eredmények elismerése mellett.

A két ünnep közötti longest drive - nearest to pin versenyünk most családiasabbra sikeredett, mint az elmúlt években, de a hangulat jó volt és az eredmények így is meggyőzőek lettek.

-És a Sárkány Tour?

Az idei 2015-16-os Sárkány Tour 4 fordulós versenyét, a lehetőségek szerint, új eddig nem játszott pályákon rendeztük meg, csak az utolsó pálya volt ismerős. Az előző évekhez hasonlóan 30 indulóval kezdtünk és közülük sokan kitartottak az utolsó fordulóig.

VB csoportban Mészáros Zsolt egyenletes teljesítménnyel megnyerte a sorozatot. Második helyre sokat fejlődve Brányik Edit lépet fel, aki fordulóról-fordulóra hozta az eredményeket. A harmadik Hideg Ádám lett aki nagyon sokat javított mind a külső mind a belső Hcp-jén - ezért külön elismerés jár Neki.

VA kategóriában az első helyen Gratz Ferenc végzett, második Bodor Tibor, míg harmadik Bara Miklós lett, aki a versenysorozat nagy vesztese, hiszen két győzelemmel nagy mutatvány volt végül "csak" a harmadik helyen végezni.

-Profik is játszottak a versenyen?

Igen, a profik közül sajnos csak hárman vették fel a golfkesztyűt.

Lehoczky Gábor a terem öreg rókája, jól taktikázott és ezzel nagyot szakított, visszakapta a nevezési díjakat. Második Bodor Gergő lett,  harmadik helyen Hideg Dani végzett a rájátszást követően, aminek a tétje nagy volt, hiszen aki ott nyer az lesz az első, aki veszít az lesz a harmadik...

-Jövő évi tervekről tudnál mondani valamit?

Jövőre (idén) is lesz sorozatverseny, de lesznek új versenyek mint Texas Scramble és keressük majd a Sárkány Center Match play bajnokát is. Kipróbáljuk majd versenykörülmények között is az új szimulátort...

-Bezár a nyári szezonra a Sárkány Center?

Természetesen a terem nem zár be, ahogy eddig sem, most is rossz idő esetén vagy egy késő esti gyakorlásra idén is egész évben nyitva áll a Sárkány Center a klubtagoknak.

-Veled hol találkozunk az idén?

Én az előző évhez hasonlóan a szezont a Highland Golf Clubban töltöm. Ott oktatok, illetve a golfshoppot is üzemeltetem.

-Egy végszó?

Köszönöm a játékosoknak a részvételt, köszönet a tulajdonosnak hogy idén is megfelelő körülményeket biztosítottak a gyakorláshoz, versenyzéshez és nem utolsó sorban a felajánlott díjakat is.

A pazar záró vacsora a vietnami étteremben fenomenális volt, ismét.

Találkozunk jövőre is!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés