Golfos baba érkezett!

 

Nagy örömhírrel szolgálhatunk: március elején megszületett Koplányi Eszter második gyermeke. Az édesanya és az újszülött is jól van. Hatalmas az öröm a magyar golfozók által igen tisztelt Koplányi családban. A büszke nagypapát, Koplányi Tibort telefonon értük utol.

Az újszülött Fiser Áron, 4150 g-mal, és 51 cm-rel látta meg a napvilágot, minden bizonnyal „golfütővel a kezében”.  Jó hír, hogy az édesanya és Áron is jól van, nyugodt baba, szép, hosszú golfos kezei vannak. Koplányi Tibor, szenior golfozónk, nagyszülői öröme mellett elárulta, hogy már sikeresen lábadozik októberi térdműtéte után, hiszen az elmúlt pár napban már kétszer 18 lyukat is lejátszott.

„Legutóbb a tavalyi Magyar Kupán indultam versenyen, akkor is a szövetség által engedélyezett golfautó segítségével. A rehabilitáció még most is tart, így most is fontos lenne a golfkocsi engedély, hogy részt tudjak venni a viadalon. A gyaloglás még nagyon megterhelő.

Az ütéseim rendbe vannak, már csak a pontosságon kell csiszolnom. A térdműtétem jól sikerült, nincs különösebb fájdalmam. A bal lábamat műtötték, de terveim közt szerepel, hogy a jobb térdemmel is a kés alá fekszem október végén!

Ezen felül indulni szeretnék a Szenior Tavaszon, illetve a Szenior Bajnokságon Zalacsányban! Várom már nagyon a szezont! Természetesen az előbb említett szövetségi versenyek előtt szükségem van más versenyekre is, mert az a legjobb edzés!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés