A Király nem üt el Augustában

A Masters ünnepélyes megnyitóját Arnold Palmer nélkül rendezik.

Hivatalossá vált, hogy Arnold Palmer nem vesz részt az idei Masters megnyitóján, így a "Nagy Hármasból" csupán Jack Nicklaus és Gary Player végzi el az ünnepélyes elütést. Palmer természetesen ott lesz azért Augustában, a bajnokok vacsoráján is részt fog venni.

2007 után először nem a "Nagy Hármas" végzi el a Masters ünnepélyes elütését, egészen pontosan a "Nagy Hármasból" Arnold Palmer hiányozni fog, csak Jack Nicklaus és Gary Player vesznek részt a megnyitón. A 86 éves legenda távolmaradását egy makacs sérülés magyarázza, amely 2014 decembere óta hátráltatja a legendát. Palmer válla sérült meg másfél éve, azóta nem tudott golfozni sem.

Palmer a döntéséről már értesítette Billy Payne-t az Augusta National elnökét, majd a GolfChannel egyik szakírójának is megerősítette, hogy valóban nem üt el az idei Mastersen.

Természetesen a szurkolók nagyon csalódottak amiért a legenda nem végzi el az ünnepélyes elütést, ám ennek ellenére találkozni találkozhatnak a legendás játékossal, hiszen ott lesz Augustában. Arnold Palmer 2007 óta nyitja meg a Masterst az ünnepélyes elütéssel, Nicklaus 2010-ben, Gary Player 2012-ben csatlakozott hozzá.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés