Brúder lett a Forest Hills új Pro-ja

Brúder Balázs idén szintén a zirci csapat tagja lett. Balázs a tőle megszokott fiatalos ambícióval indul neki Zircnek, és bár a Gavin által otthagyott űrt, nem lesz könnyű betölteni, beszélgetésünkből kiderült, hogy egyáltalán nem fél az új kihívásoktól.

 

„Nagyon boldog vagyok, hogy rám esett a választás, hiszen Gavin után csak egy minőségi edzőt lehetett odavinni. Igen nagy megtiszteltetés, hogy ezt az örökséget vehetem most át.

Idén megkerestek Török Laciék, hogy ismét szükségük lenne a szakmai tudásomra. 2008 és 2009 között dolgoztam Zircen, így nem idegen számomra az ottani légkör. Törökék megkérdezték, hogy akarok-e náluk dolgozni, mire én kértem egy nap gondolkozási időt. Úgy gondoltam, hogy öt napot nem tudok bevállalni, hármat viszont igen. Szerencsére ilyen feltételekkel is meg tudtunk egyezni, és tatai részről sem gördítettek semmiféle akadályt a megállapodás elé. Mostantól tehát három napot leszek Zircen, csütörtökön, pénteken és szombaton, Tatán pedig kedden és vasárnap. A fennmaradó napokon pedig a Hajógyári-szigeten csinálok egy kis szervízt, és itt valósul meg az idei év egyik nagy projektje is. Egy golfshopot szeretnék nyitni, ahol az emberek profi tanácsadással tudnak majd hozzájutni golffelszerelésükhöz, használthoz, újhoz, kiegészítőkhöz egyaránt. Sikerült megállapodást kötnöm a Skechers cipőcéggel, ami nagyon kényelmes, jó cipőket forgalmaz, megfelelő áron, így sokak számára elérhető lesz. A shop előkészületei jól állnak, tegnap befejeztem a Hajógyári-szigeten a festést és a bolt kialakítását, valószínűleg március végére érkezhetnek meg a megrendelt cipők. Eddig is csináltam golfütő javítást, de ezt most szeretném még magasabb szintre emelni. Minden vásárlónál egyénre szabottan, megfelelő tanácsokkal ellátva a golfozókat.

Zirccel kapcsolatban elsősorban fiatalokra helyezem a hangsúlyt. Szeretném tovább vinni azt az irányvonalat, amit Kovács Titusz és csapata elindított Zircen. Az egyhetes, bentlakásos táborokra gondolok, amelyek fontosak ahhoz, hogy meglegyen a megfelelő csapatszellem a gyerekekben. Ehhez keresve sem találhatnánk jobb helyet Zircnél, hiszen itt jól össze lehet hozni a golfot mindenféle más programmal. Két tábort tervezünk idén, júliusban és augusztusban, de ez elsősorban a gyerekek szünidejétől függ majd.

Ha egy normális programot szeretnél, fontos, hogy mindenkire egyénileg ugyanannyi figyelmet szentelj, ezért a gyerekek oktatásával kapcsoltban én olyan 6-10 fős csoportokban gondolkodom. Mindig is fontosnak tartottam, hogy a gyerekeket megfogjam valahogy. Kell, hogy legyen egy tisztelet az oktató, a tanár felé. Egy példaképet kell adni a gyereknek, akire felnézhet. Ez származhat az oktató eredményeiből, abból, ahogy oktat, a stílusából, esetleg hozzáállásából az élethez, de ha egy tanár vagy oktató ezt nem tudja átadni, inkább menjen el sakkozni.

A harmadik dolog pedig a footgolf. Úgy gondolom, hogy egy ilyen Texas Scramble golfos és footgolfos versenyt össze lehetne hozni. Érdemes lenne a két sportot közelebb hozni egymáshoz, hiszen a footgolf potenciálisan nagyobb tömegeket tud megmozgatni azáltal, hogy rúgják a labdát. Azt gondolom, hogy lehet tőlük meríteni olyanokat, akik rákaphatnak a golfra, és lehet, hogy egy-két golfos is kedvet érez majd, hogy kipróbálja magát ebben a sportágban.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés