Balatonudvari rajtra készen!

 

Eltelt egy újabb év, aki kinéz az ablakon, láthatja, hogy már hivatalosan is elkezdődött a tavasz. A fákon rügyek pattantak, a hóvirágok kibújtak a földből, napfény és madárcsicsergés tölti be a levegőt, a golfpályák környékén pedig már készülődnek az új szezon rajtjára. Nincs ez másként Balatonudvariban sem, a szezonkezdetről Sarlós Tiborral, a Royal Balaton Golf & Country Club elnökével beszélgettünk.

 

 

Balatonudvariban már nyírják a füvet, a mandulafák is virágba borultak, és ha az időjárás nem fordul ellenünk színpompás nyitásunk lehet szombaton. A szezonnyitó versenyt március végére, vagy április elejére terveztük, természetesen ez is attól függ, hogy milyen időnk lesz akkor. Ez még nem nyílt verseny, hanem felmérő a klubtagoknak, hogy kicsit bejárassák a télen berozsdásodott tagjaikat, megnézzék mennyit felejtettek ez alatt az időszak alatt.

Az igazi megmérettetések április közepén kezdődnek, a Senior Royal Balaton Stroke Kupával. Négy ilyen válogató versenyünk lesz az évben, melyek július közepéig lezajlanak majd. Április végén veszi kezdetét a Balaton Golf Kupa I. ranglistaversenysorozat is, melyből szintén négy versenyünk lesz idén.

Mik a legfontosabb célkitűzések?

Amellett, hogy szeretnénk sikeres, jó szezont csinálni, két nagy feladatunk van erre az évre. Az egyik a Magyar Nyílt Bajnokság lebonyolítása, a másik az augusztus végén megrendezendő Monarchia Kupa. Mindkettőt a lehető legmagasabb színvonalon szeretnék kivitelezni. Ezeken kívül már futó projektünk a Golfozik a Balaton kampány, amivel még több embert szeretnénk elérni, és bevonzani a golfos közösségbe. Egész évben csinálunk csapatépítő programokat is, cégek, rendezvények részére, ebből már több le van kötve.

Tehát bizakodva várjuk az új szezont, a pálya kiváló állapotban van, és a természet is felébredt téli szendergéséből. Készen állunk a jó rajthoz!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés